Ανακοίνωση κατά της τριπλέτας από την Θράκη εξέδωσε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος μετά την τεσσάρα από τον Νέστο

Ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά της διαιτησίας του αγώνα ντέρμπι με τον Νέστο Χρυσούπολης (ήττα με 1-4), εξέδωσε η διοίκηση του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για απαράδεκτη διαιτησία των κ.κ. Κουμπαράκη, Δημητριάδη και Γκιόση από την ΕΠΣ Θράκης, ενώ παράλληλα αναφέρει πως η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα είναι τεράστια και δεν μπορεί να αμαυρώνεται από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αναλυτικά:

byzantio«Ας ελπίσουμε ότι ο Διαιτητής Κουμπαράκης και οι βοηθοί του Δημητριάδης και Γκιόση (ΕΠΣ Θράκης) δε θα συνεχίζουν να δυναμιτίζουν (μέσω της τραγικής τους απόδοσης) αγώνες της ομάδας μας. Οι συγκεκριμένου τύπου (κοινώς απαράδεκτες) διαιτησίες δημιουργούν ακόμη περισσότερα προβλήματα στον ήδη ταλαιπωρημένο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

– Ζητάμε συγγνώμη που εκπροσωπούμε το ποδοσφαιρικό Σωματείο ενός χωριού, το οποίο πετυχαίνει να αγωνίζεται ισάξια απέναντι σε κωμοπόλεις και πόλεις.

– Ζητάμε συγγνώμη που εδώ και χρόνια αφήνουμε πίσω τις οικογένειες και τις προσωπικές μας εργασίες για να ακολουθήσουμε ένα όνειρο.

Τονίζουμε και πάλι ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί για όλους εμάς μια έκφραση πολιτισμού. Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους του Συλλόγου μας, οι οποίοι κατόρθωσαν (στην κυριολεξία) να διατηρήσουν τη συμπεριφορά τους σε κόσμια επίπεδα. Συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές μας για την επίδειξη αυτοθυσίας.

ΥΓ.: «Όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και μαγιά»».