Γ’ Εθνική γυναικών: Iσοπαλία του ΑΟ Θράκης με την Καβάλα ’86

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης υποδέχθηκε την Καβάλα ’86 στο “βαρύ” από τη συνεχή βροχόπτωση αγωνιστικό χώρο  του “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Πασχάλη Ζαπαρτίδη και της Ευαγγελίας Βαλασούδη έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Καβάλας είναι στη δεύτερη θέση με συγκομιδή επτά βαθμών.

Ο Α.Ο. Θράκης όπως γράφουν τα “gipedatouevrou” μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και έφτασε στο 9′ κοντά στο γκολ, όταν η Αχειλαρούδη σούταρε και η μπάλα προσέκρουσε αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της βρήκε στο σώμα της τερματοφύλακα της Καβάλας καταλήγοντας κόρνερ.

Στο 23′  ο Α.Ο. Θράκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την Αχειλαρούδη, η οποία κέρδισε πέναλτι από την Μαυροπούλου και το εκτέλεσε εύστοχα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου στο 42′ το σουτ της Β. Κουπετσίδου βρήκε την τερματοφύλακα της εβρίτικης ομαδας Παρασκάκη σε ετοιμότητα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα της Καβάλας. Συγκεκριμένα, τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης η Τριανταφυλλίδου εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά της Παρασκάκη. Στο 70ο λεπτό ήταν η σειρά της γκολκίπερ του Α.Ο. Καβάλας να μπλοκάρει τη μπάλα στο σουτ της Σεβδαλή.

Στο επόμενο λεπτό ο Α.Ο. Καβάλας έφτασε στην ισοφάριση με την εκτέλεση φάουλ της Τριανταφυλλίδου, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.  Στο 82′ και στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης η Αποστολίδου μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ της Αχειλαρούδη.Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Ανεστίδης του Συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς τους Γκώγο και Μαρκαριάν.

Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ: Παρασκάκη, Ζιούτη, Ζήτση, Φώτη (63′ λ.τρ. Μαλτεπιώτη), Κυριακίδου, Βασιλειάδου, Κακουλίδου (70′ Βαλασούδη), Μιλτσακάκη, Αχειλαρούδη, Σεβδαλή, Καργιώτη
ΚΑΒΑΛΑ ’86: Αποστολίδου, Κουπετσίδου Σ., Στεφανίδου, Μαυροπούλου, Οικονόμου, Καρατσιράκη, Τριανταφυλλίδου, Κουπετσίδου Β., Χρυσοστόμου, Σκορδούλη, Τάσι