ΕΣΠΕΘΡ: Όσα έγιναν στη νίκη θρίλερ για τον Άθλο Ορεστιάδας επί των Αμαζόνων Μαΐστρου

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις το 2016 παρουσία 80 φιλάθλων η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας εναντίον της ομάδας των Αμαζόνων Μαίστρου στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Β εθνικής κατηγορίας .

Η ομάδα του Άθλου δυσκολεύτηκε να κερδίσει την νεανική ομάδα των Αμαζόνων με 3-2 σετ σε ένα παιχνίδι που διήρκησε παραπάνω από δύο ώρες. Στο πρώτο σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ όμως τελικά το σετ πήγε στην ομάδα του Άθλου με 25-23 και έγινε το 1-0. Στο δεύτερο σετ η ομάδα των Αμαζόνων ανέβασε την απόδοση της και πήρε το σετ με 21-25 και το ίδιο σκηνικό είχαμε στο τρίτο σετ που το πήρε η ομάδα των Αμαζόνων με 22-25 και προηγήθηκε με 1-2 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Άθλου ξύπνησε και κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ νωρίς και να φτάσει με 25-17 στην ισοφάριση σε 2-2. Στο ται μπρείκ ενώ η ομάδα του Άθλου προηγήθηκε με 7-2 και 12-8 τα κορίτσια των Αμαζόνων δύο φορές ισοφάρισαν το σκορ αλλά τελικά η ομάδα του Άθλου πήρε την νίκη με 15-12 και τον αγώνα με 3-2 σετ. Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας όπου η ομάδα του Άθλου έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και πήρε την νίκη από την ιδιαίτερα μαχητική ομάδα των Αμαζόνων του Μάκη Δημητριάδη.

Τα σετ: 3-2 (25-23, 21-25,22-25, 25-17, 15-12)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τριανταφυλλίδης Ιωάννης): Καρδαμανίδου Ειρήνη, Πασαλίδου Μαρία, Κωνσταντάρα Θάλεια, Πεχλεβανίδου Αλεξάνδρα, Προδρομιάδου Έλσα, Φιλίππίδου Ζωή (λ), Πεχλεβανίδου Μένια, Μπαξεβανίδου Αντωνία Βασιλειάδου Κων/να , Σωτηρίου Ελένη, Βαγγελτζίκη Σταυρούλα.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΙΣΤΡΟΥ (Δημητριάδης Μάκης): Τσορμπατζίδου, Μπάρη, Σιδηροπούλου, Κυριζάκη, Ζυγερίδου, Δημητριάδου, Μουλούδη, Ζαμπιτόγλου Σ., Γκοτόβου, Κοσμίδου, Μαμούγκα, Ζαμπιτόγλου Α., Μαυροκέφαλου (λ), Παπά (λ)