H ιστοσελίδα της Volley League θυμήθηκε ένα μήνα μετά (!!!) την βράβευση Ριζόπουλου από Δερμεντζόπουλο

O ακραίος της Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος βραβεύτηκε για την ανάδειξη του ως ΜVP «Βίκος Cola» της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα». Την βράβευση έκανε ο ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.

Την είδηση αυτή, με την… απαραίτητη φωτογραφία, ανέβασε την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η επίσημη ιστοσελίδα της Volley League! Μιλάμε για την βράβευση για έναν αγώνα με την Κηφισιά που διεξήχθη πριν ένα μήνα, αλλά δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν αυτή η βράβευση είχε γίνει, έστω με αυτήν την καθυστέρηση, το περασμένο Σάββατο, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, οι περισσότεροι που θα διαβάσουν την σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ, πολύ φυσιολογικά αυτό θα νομίσουν. Ωστόσο η βράβευση αυτή, που επαναλαμβάνουμε ότι αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Volley League στις 18 Ιανουαρίου του 2016, έχει γίνει από… πέρυσι. Συγκεκριμένα, από τις 23 Δεκεμβρίου του 2015, σχεδόν… τέσσερις εβδομάδες πριν!

Για κακή τύχη των εμπνευστών αυτής της ανάρτησης, το ThrakiSportS είχε καλύψει εκτενώς την βράβευση του Ριζόπουλου από τον Δερμεντζόπουλο με ανάρτηση που είχε ανέβει ανήμερα των Χριστουγέννων, δυο ημέρες μετά από εκείνον τον αγώνα του ΑΟ Ορεστιάδας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Και ακριβώς επειδή δεν την είχε καλύψει κανένας άλλος, είχε τύχη μεγάλης αναγνωσιμότητας (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Πάντως, ο αρχηγός του ΑΟΟ Δημήτρης Ριζόπουλος ήταν από τους ελάχιστους από την πλευρά της ομάδας της Ορεστιάδας που μίλησε (στην ιστοσελίδα της Volley League) μετά την ήττα του περασμένου Σαββάτου από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Θέλαμε πρώτα να κάνουμε καλή εμφάνιση για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε πολύ. Αλλά για να κάνεις κάτι κόντρα στον Ολυμπιακό θα πρέπει και ο Ολυμπιακός να σε αφήσει και εσύ να πιάσεις τέλεια απόδοση. Δεν έγινε κάτι από τα δύο.

Ο Ολυμπιακός έπιασε τέλεια απόδοση μας πίεσε πάρα πολύ και εμείς είχαμε μια μέτρια εμφάνιση. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε χαλαροί και να μην έχουμε άγχος. Τα λάθη μας ήταν πάλι αυτά που έκριναν το αποτέλεσμα. Κοιτάμε πλέον τη δύσκολη συνέχεια και τον αγώνα με την Παναχαϊκή που καίγεται για βαθμούς και έχει πολύ καλή και δύσκολη έδρα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα (που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες και για την Εθνική Κατάρ) δήλωσε μετά το ματς: «Είχαμε προετοιμαστεί με το σωστό τρόπο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αγωνιστήκαμε με το σωστό τρόπο. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας σήμερα και από την απόδοση των παικτών μας. Ο Τσουκ ήταν πολύ καλός και ο Έγκλεσκαλνς στην επανεμφάνισή του, ο Ντίμα είναι καλά και οι Σουλτανόπουλος, Σπίνου Κοκκινάκης. Όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στη Ρωσία. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας παίζει καλά και είναι δυνατός. Εμείς όμως θα παίξουμε για να πιέσουμε τη Σουγκρούτ και να την φέρουμε σε δύσκολη θέση».