ΕΠΣ Έβρου: Από τον Ορέστη Ορεστιάδας στην ΑΕ Διδυμοτείχου ο Β. Σκερλετίδης

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΕ Διδυμοτείχου, ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου αλλά κυρίως των μπαράζ ανόδου, εφόσον το κατακτήσει βέβαια, δεδομενου ότι φέτος θα ανέβουν δύο ομάδες από τις τέσσερις πρωταθλήτριες των ΕΠΣ Καβάλας, Ξάνθης, Θράκης και Έβρου.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο  επιθετικός Βασίλη Σκερλετίδη  είναι και επίσημα πλέον μέλος του ρόστερ των πρωταθλητών, αν και το radioevros που αποκάλυψε την είδηση ανέφερε ότι έτσι κι αλλιώς προπονούνταν με την ομάδα εδώ και αρκετές μέρες.

Ο ποδοσφαιριστής  την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με την Παναχαϊκή στην Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League). Επίσης έχει αγωνισθεί σε Αναγέννηση Σερρών, Έβρο Σουφλίου, Ηράκλεια Σερρών, Τηλυκράτη Λευκάδας, Α.Ε. Καραϊσκάκη, καθιστώντας τον έναν έμπειρο φορ για τα δεδομένα ακόμα και της Γ’ Εθνικης, πόσω μάλλον του τοπικού πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για   να εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα και βρέθηκε στον Ορέστη Ορεστιάδας στον οποίο έδωσε λύσεις στο κομμάτι της τελικής προσπάθειας, στο οποίο είχε εμφανίσει αδυναμίες το σύνολο του Αραμπατζή.

Μάλιστα το δικό του γκολ είχε δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου στον Ορέστη κόντρα στην Α.Ε. Διδυμοτείχου στον αγώνα που είχε γίνει στον Διδυμότειχο.

Όπως σημειώνει ο Δημήτρης Μηλίκας στο radioevros, o ταλαντούχος επιθετικός έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ήδη γεμάτη φαρέτρα του Μαυράκη και να βοηθήσει την ομάδα στους στόχους της, που είναι η φυσικά η διατήρηση των σκήπτρων του πρωταθλητή της Α΄κατηγορίας αλλά και η άνοδος στην Γ΄Εθνική!