LIVE από την Θεσσαλονίκη: Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εβρος Σουφλίου (και η υπόλοιπη Γ’ Εθνική)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον σημαντικό αγώνα του Έβρου Σουφλίου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης με τον τοπικό Ηρακλή για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στο παιχνίδι του Έβρου Σουφλίου

Ωρα 14:20 Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ το pregame του ThrakiSportS για τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ωρα 14:30 Διαιτητές στον αγώνα των Αμπελοκήπων ανάμεσα σε Ηρακλή και Έβρο Σουφλίου, θα είναι οι Γεωργιτσόπουλος, Τσακίρης, Κουβαλάκης από την ΕΠΣ Δράμας.

Ωρα 14:39 Οι ομάδες του Έβρου είναι αρκετά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμου, 4 ο Εθνικός (υπολογίζεται το ανευ αγώνα 3-0 με τον Εθνικό Γαζώρου) και 11 ο Έβρος Σουφλίου και θέλουν βαθμούς ωστόσο στα επόμενα 15 παιχνίδια να διατηρήσουν τις λίγες ελπίδες τους για την παραμονή.

Ωρα 14:47 Πολύ κρύο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την χώρα, όπου οι περισσότερες αναμετρήσεις έαν πραγματοποιηθούν θα γίνουν σε άσχημους απο την βροχή αγωνιστικούς χώρους.

Ωρα 14:50 Πολύ χιόνι έπεσε στην Πτολεμαίδα και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η έναρξη του αγώνα ντέρμπι της Κοζάνης ανάμεσα στον Εορδαϊκό και την Κοζάνη.

Ωρα 14:55 Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Απόλλων Κρύας Βρύσης-Άρης, Εορδαϊκός-Κοζάνη, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου, Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Δόξα Δράμας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης και Λαγκαδάς-Θύελλα Φιλώτα ενώ ρεπό έχει η Καβαλα. Θυμίζουμε Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Σερρών 3-0 α.α.

Ωρα 15:00 Έναρξη στους αγώνες της κατηγορίας. Αναβλήθηκε τελικά το παιχνίδι στην Πτολεμαίδα.

Ωρα 15:03 Εντυπωσιακά ξεκίνησε το παιχνίδι στην Κρυα Βρύση, όπου στο 1′ ο γηπεδούχος Απόλλων έκανε το 1-0 και με την σέντρα ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 με τον Αντώνη Καπνίδη που γιορτάζει.

Ωρα 15:10 Αρκετά γκολ στο πρωτο δεκάλεπτο. Στο ντέρμπι της Καβάλας Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης 0-1 με τον εορτάζοντα Αντωνη Ζγκούρι, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Άρης 1-1 και Λαγκαδάς-Θύελλα Φιλώτα 1-0.

Ωρα 15:15 Στους Αμπελόκηπους παραμένει το 0-0 αναμεσα σε Ηρακλή και Έβρο.

Ωρα 15:20 Γκολ στους Αμπελόκηπους για τους γηπεδούχους. Στο 17′ άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή ο Χαψάς. Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου 1-0 

Ωρα 15:26  Στο ντέρμπι της Καβάλας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης 1-1 με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Αποστολίδη, αλλα να μενουν με 10 παίχτες.

Ωρα 15:30 Γκολ στους Αμπελόκηπους για τους γηπεδούχους. Καρμπον το παιχνίδι του Σουφλίου με αυτο της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καβάλα. Πλήρης κατάρρευση μετα το πρώτο γκολ. Στο 27′ διπλασίασαν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον Βόσδου. Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου 2-0 

Ωρα 15:35  Στο ντέρμπι της Καβάλας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης 1-2 με τον Λαζαρίδη, όπως και  Απόλλων Κρύας Βρύσης-Άρης 1-2 με τον Ντούνη

Ωρα 15:39 Στους Αμπελόκηπους παραμένει το 2-0 κοντά στο 40′. Ο Ηρακλής πιέζει για το τρίτο γκολ αν και το Σουφλί είχε νωρίτερα δοκάρι.

Ωρα 15:45 Γκολ στους Αμπελόκηπους. Στο 42′ σκοράρει για τους γηπεδούχους του Ηρακλή ο Σαπιασβίλι. Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου 3-0 

Ωρα 15:48 Ημίχρονο στους Αμπελόκηπους. Το αποτέλεσμα τα λέει όλα, ο Έβρος χωρίς κίνητρο είναι δύσκολο να απειλήσει τους γηπεδούχους που καίγονται για την νίκη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου 3-0

Ωρα 15:53 Συνοπτικά τα αποτελέσματα στο πρωτο ημίχρονο: Απόλλων Κρύας Βρύσης-Άρης 1-2, Εορδαϊκός-Κοζάνη αναβλήθηκε, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου 3-0, Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς 0-0, Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Δόξα Δράμας 0-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης 1-2 και Λαγκαδάς-Θύελλα Φιλώτα 1-0

Ωρα 16:05 Έναρξη στους αγώνες για το δεύτερο μέρος.

Ωρα 16:10 Στους Αμπελόκηπους παραμένει το 3-0 αναμεσα σε Ηρακλή και Έβρο.

Ωρα 16:16  Ξανασκοράρει με την νέα του ομάδα ο εορτάζοντας ξανθιώτης Αντώνης Χαριτίδης και η πρωτοπόρος ΑΕ Καραισκάκη ανοιγει το σκορ με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ωρα 16:20  Χωρίς τέρμα το δεύτερο μέρος στον 1ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας κοντά στο 65′ σε καποια παιχνίδια.

Ωρα 16:29 Στους Αμπελόκηπους ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει, ο αέρας έχει δυναμώσει πάρα πολύ και παραμένει το 3-0.

Ωρα 16:35 Πρώτο γκολ στο δεύτερο μερος στο ντέρμπι της Καβάλας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης 1-3, με το Κοκκινόχωμα να παίζει με 9 παίχτες.

Ωρα 16:41 Γκολ στους Αμπελόκηπους για τους γηπεδούχους. Στο 80′  γκολ για τον Ηρακλή ο στοπερ Παναγιωτίδης. Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου 4-0 

Ωρα 16:44 Στο ντέρμπι της Καβάλας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης 1-4, με τον  Αντωνη Ζγκούρι να ξανασκοράρει στο παιχνίδι.

Ωρα 16:50 Στον Λαγκαδά  έχουμε τελικό ΑΠΕΛ- Θύελλα Φιλώτα 2-0, όπως Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης 1-4 και  Απόλλων Κρύας Βρύσης-Άρης 1-2.

Ωρα 16:53 Τελικό στους Αμπελόκηπους. Ο Έβρος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στην Θεσσαλονίκη και επιστρέφει με ένα ακόμα βαρύ σκορ στο Σουφλί. Τελικό αποτέλεσμα Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου 4-0

Ωρα 16:59 Συνοπτικά τα τελικά αποτελέσματα : Απόλλων Κρύας Βρύσης-Άρης 1-2, Εορδαϊκός-Κοζάνη αναβλήθηκε, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου 4-0, Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς 0-0, Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Δόξα Δράμας 0-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης 1-4 και Λαγκαδάς-Θύελλα Φιλώτα 2-0.

Σε λίγο σε ξεχωριστή ανάρτηση θα επαναλάβουμε τα αποτελέσματα και θα δούμε αναλυτικά την βαθμολογία και ειδικά την κατάταξη των ομάδων του Έβρου…