Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Ηρακλή Αμπελοκήπων και Έβρο Σουφλίου

Νέα συντριβή γνώρισε στο δημοτικό στάδιο των Αμπελοκήπων, ο Έβρος Σουφλίου, από τον τοπικό Ηρακλή Αμπελοκήπων με 4-0, που «καθαρίσε» ουσιαστικά την υπόθεση στο πρώτο ημίχρονο.

Έτσι στο 16’ ο Χαψάς με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-0, στο 26΄από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων ο Βόσδου με κεφαλιά έκανε το 2-0, στο 42’ Ο Σαπιασβίλι μετά από ατομική ενέργεια και σουτ κάνει το 3-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και έτσι στο 78’ και πάλι από εκτέλεση κόρνερ ο Παναγιωτίδης με κεφαλιά έκανε το τελικό 4-0.

Με την νίκη του αυτή ο Ηρακλής εφτασε τους 21 βαθμούς, δυο πίσω απο το Αγιονέρι που έχει 23 και είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο Έβρος Σουφλίου έμεινε στους 11 βαθμούς και αν συνεχίσει ανάλογες εμφανίσεις δύσκολα δεν θα είναι ο σάκος του μποξ για τους αντιπάλους του.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γεωργιτσόπουλος, Τσακίρης, Κουβαλάκης (ΕΠΣ Δράμας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ν. Παπανώτας): Ζιάκκας, Βόσδου (57’ Κραγιόπουλος), Σκέμπης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου (46’ Καραπέτρου), Φωτιάδης (81’ Βοσνιάδης), Σάρρος, Χαψάς, Σαπιασβίλι, Μαυρίδης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Κουτσούλας (84’ Φακίτσας), Πετκίδης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ, Ναθαναηλίδης (85’ Χιζανασβίλι), Μερτίκας (85’ Αντωνιάδης), Ευφραιμίδης, Ζιγκερίδης.