Γ’ Εθνική: Με τέρματα Λαζαρίδη και Μκρτσιάν ο Νέστος… παρέσυρε και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Πραγματοποιώντας ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση την φετινή σαιζόν η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης κέρδισε με το εντυπωσιακό  4-1 το Βυζάντιο στο Κοκκινόχωμα, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το ματς με 9 παίκτες, σκόραραν οι δύο Εβρίτες Λαζαρίδης και Μκρτσιάν, αγωνίστηκαν συνολικά 7 Θρακιώτες για το Νέστο.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του Έβρου Σουφλίου Μπάμπη Χρυσοστομίδη μπήκε πολύ δυνατά και μόλις  στο 8′ άνοιξε το σκορ όταν μετά απο πάσα του Δεσύλλα ο εορτάζων Αντώνης Ζγκούρι με πλασέ άνοιξε το σκορ για το Νέστο.

Τα πράγματα φάνηκαν να απλουστεύουν στο 20′ όταν ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Στέφανος Κουμπαράκης θα δείξει δεύτερη κίτρινη στον Μουσικάκη που νωρίς νωρίς άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Παρότι με δέκα οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν στο 25′ με σουτ του Αποστολίδη. Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Νέστου πήρε εκ νέου το προβάδισμα  όταν μετά απο σέντρα του Μπουλγκούρα ο Γιώργος Λαζαρίδης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, και κατάφεραν στο 74′ να κάνουν τρία τα τέρματα τους όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Κιοσέ ο Ανδρέας Μκρτσιάν πήρε την κεφαλιά για το 1-3, και στο 86΄μετά απο πολύ ωραία ατομική προσπάθεια ο Ζγκούρι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 1-4, καθώς το σουτ του Γκατζολάρι στο 90′ πήγε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Για την ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη αγωνίστηκαν οι Ξανθιώτες Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Δεσύλλας, Τζοσκούν Κιοσέ και ο πρώην μέσος της Skoda Ξάνθη Λάζαρος Γκατζολάρι, και οι Εβρίτες Λαζαρίδης, Μκρτσιάν και Κάρεν Αβογιάν.  Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης με βοηθούς τους  Δημητριάδη και Γκιόση της ΕΠΣ Θράκης.