Στα αποδυτήρια των διαιτητών στα Πηγάδια για να διαμαρτυρηθεί ο Σπανός

Στα αποδυτήρια των διαιτητών στα Πηγάδια βρέθηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Ξάνθη, με τον ισχυρό άντρα του συλλόγου του Περιστερίου να τους εκφράζει τα παράπονά του για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για οφσάιντ στο πρώτο γκολ που έχει πετύχει η Ξάνθη με τον Καπετάνο, αν και βάσει κανονισμού το γκολ είναι κανονικό, έστω και αν η φάση ξεγελά τους μη μυημένους.

Αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που ο ισχυρός άντρας του Ατρομήτου προέβη σε αυτή την κίνηση μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια, όπως τουλάχιστον αναφέρει το http://www.soccerplus.gr.

Ο Σπανός εξέφρασε τα παράπονά του στον πρώτο διαιτητή Κουκουλάκη για το γεγονός ότι δεν σήκωσε την σημαία του ο βοηθός την στιγμή που ο επιθετικός της Ξάνθης έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή.

Βέβαια κανονικά οι επισκέψεις στα αποδυτήρια των διαιτητών από παράγοντες ομάδων δεν επιτρέπονται, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αφενός αν αυτή η επίσκεψη καταγράφηκε στο φύλλο αγώνος και εφόσον έχει συμβεί αυτό, αν θα υπάρξει κάποια τιμωρία.

Σε προ διμήνου συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Σπανός, είχε δηλώσει: “Οι χιλιοτραγουδισμένοι διαιτητές πρέπει να πάνε σπίτι τους. Οι 15 μέρες έξω είναι ημίμετρα. Εκείνο που θα πειράξει έναν διαιτητή, πόσω μάλλον έναν διεθνή, να τον στείλουν να σφυρίξει έναν αγώνα Γ’ Εθνικής ή περιφερειακού πρωταθλήματος”.