Β’ Εθνική: Με τα δύο αποκτήματα και την Μπούντρι-Σολτάνι η αποστολή τις Βασίλισσας απέναντι στην Λάρισα(+photos)

Με τα δύο νέα δυνατά της μεταγραφικά χτυπήματα Μαρία Χατζηνίκου και Δέσποινα Παπαδοπούλου που αποκτήθηκαν απο τις Αμαζόνες Δράμας(Θυμηθείτε ΕΔΩ) αλλά και την Ανάν Μπούντρι-Σολτάνι(Θυμηθείτε ΕΔΩ), σύζυγο του ποδοσφαιριστή της Skoda Ξάνθη Καρίμ Σολτάνι, τις οποίας το δελτίο έφτασε επιτέλους απο την Ολλανδική Ομοσπονδία και έτσι τίθεται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης  Ανέστη Αλεξούδη για το παιχνίδι της Κυριακή απέναντι στην πρωτοπόρο Λάρισα.

Σε αντίθεση με τις τρεις νέες παρουσίες οι Βασίλισσες θα έχουν και δύο σημαντικές απουσίες καθώς εκτός είναι οι τραυματίες Παπατζέλου αλλά και η Ολυμπία Στεφανίδου. Η παρουσία ιδιαίτερα της Μαρίας Χατζηνίκου αλλά και της έμπειρης Παπαδοπούλου δίνει μεγαλύτερη δυναμική στην Ξανθιώτικη ομάδα, ενώ και η Ανάν είναι παίκτρια που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Το παιχνίδι θυμίζουμε πως είναι προγραμματισμένο για τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιανουαρίου στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης, στο πλαστικό, βέβαια η διεξαγωγή του αγώνα θα εξαρτηθεί και απο τις καιρικές συνθήκες, καθώς αν υπάρχει βροχόπτωση αντίστοιχη του Σαββάτου πολύ δύσκολα θα έχουμε αγώνα, εν αντιθέσει αν δεν υπάρχει βροχή θα πάμε σε κανονική διεξαγωγή της πολύ σημαντικής συνάντησης.

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας αποτελείται από τις : Μπουρντούνη, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Παπαδοπούλου, Ευθυμιάδου, Μπουντρί, Ποιμενίδου, Μετοικίδου, Χατζηνίκου, Παπαϊωάννου, Βλάχου, Χατζοπούλου, Εφέντη, Λαζαρίδου Ζ., Λαζαρίδου Αν., Πόρναλη, Μαυρομάτη και Χατζηλάρη.