Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου στα Πηγάδια απο Λουτσέσκου και Δέλλα

Ικανοποιημένος για την εικόνα της Skoda Ξάνθη αλλά όχι για το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξανθιώτικης ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ απο την πλευρά του ικανοποιημένος για τον έναν βαθμό που πήρε η ομάδα του στα Πηγάδια εμφανίστηκε ο τεχνικός των Περιστεριωτών Τραϊανός Δέλας.

Αναλυτικά ο Λουτσέσκου ανέφερε: “Τι να πούμε… Ήταν μια καλή Ξάνθη με πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς οτι και να γίνεται στην περιοχή μας είναι γκολ. Κάνουμε πολλές φάσεις για να φτάσουμε ώστε σε μια ισοπαλία. Η κακή εβδομάδα με Λεβαδειακό, Λάρισα και Πλατανιά φαίνεται πώς μας αδικεί.  Με Βέροια, ΠΑΣ Γιάννενα, ΑΕΚ και σήμερα αντί να είχαμε δέκα γκολ και περισσότερους πόντους… έχουμε μόνο τρεις. Για να αναλύσω το παιχνίδι, βρήκαμε ευκαιρίες, πιέσαμε, κάποιες φορές ο Ατρόμητος βγήκε στην κόντρα και είναι λογικό αυτό να συμβεί, και προηγήθηκε με ένα υπέροχο γκολ του Ούμπιδες. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την αντίδραση της μετά το 0-1. Πρέπει να αποδεχτούμε την ισοπαλία.”

Απο την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας ανέφερε: ” Έγινε δυνατό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, αλλά μετά το 30′ η Ξάνθη ισορροπήσε και στο δεύτερο μέρος είχε την υπεροχή. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα η ισοφάριση για εμάς, που είχαμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Όταν βάζεις δύο γκολ στην Ξάνθη εκτός έδρας, που δέχεται δύσκολα γκολ, και δεν κερδίζεις, τότε λες ότι και ο βαθμός σε αφήνει ευχαριστημένο. Αυτό το ματς τέλειωσε για εμάς, το ξεχνάμε. Η κόπωση φάνηκε για εμάς, ενώ η Ξάνθη είχε φρεσκάδα”.