LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Παναιτωλικός 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Πανθρακικός – Παναιτωλικός για την 18η αγωνιστική της Super League. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε άμεση ενημέρωση από την εξέλιξη στον αγώνα Πανθρακικός – Παναιτωλικός για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ωρα 16:44  Ο αγώνας αποκτά ιδιαίτερη αξία αν παραμείνει το αποτέλεσμα που έχουμε αυτήν την ώρα στα Πηγάδια ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη και Ατρόμητο, των δυο ομάδων που θεωρητικά βάσει βαθμολογίας κυνηγά ο Πανθρακικός στην προσπάθεια γα την σωτηρία. Δείτε την εξέλιξη αυτού του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:47 Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός – παναιτωλικός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:50 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρουν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:54 Επίσης να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού τον ραδιοφωνικό σταθμό «Hit FM» με την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά και απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης κάθε Σάββατο (έτερον εκάτερον αν σήμερα ανβλήθηκε η αγωνιστική) καθώς και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί (βρέξει χιονίσει) κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο.

Ωρα 16:58  Σχεδόν ένα τέταρτο πριν την σέντρα, είναι αρκετά βαρύς ο αγωνιστικός χώρος αλλά μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι έγιναν εργασίες και υποτίθεται ότι βελτιώθηκε το αποστραγγιστικό σύστημα. Δεν τίθεται θέμα για την διεξαγωγή του αγώνα.

Ωρα 17:01  Πάντως ο κόσμος είναι λιγοστός. Πάμε στις συνθέσεις.

Ωρα 17:04  Ο Πανθρακικός ξεκινά με τους Αθανασιάδη, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδη, Μελίσση, Μπουγαΐδη, Λαδάκη, Μεχία, Μπαϊκαρά, Χασομέρη, Ντιγκινί και Ιγκορ.

Ωρα 17:06  Ο Δημήτρης ελευθερόπουλος έχει στον πάγκο τους Πασχαλάκη, Χρήστου, Ηλιάδη, Ψάλτη, Χαβίτο, Μάρτινς και Φερνάντεθ.

Ωρα 17:09 Ο Γιάννης Μαντζουράκης ξεκινά για τον παναιτωλικό με τους Κυριακίδη, Μύγα, Κουσα, Μάκο, Κουτρουμάνο, Παπάζογλου, Πάουλο Μάρκος, Ρουσκουγιέδα, Ουάρντα, Βιγιαφάνες και Μαρκόφσκι.

Ωρα 17:12  Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κύζας από την Δράμα που τώρα μπαίνει με τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Εχει προσέλθει λίγος κόσμος, παραμένει όμνως πολύ λίγος.

Ωρα 17:16  Πάμε για την έναρξη του αγώνα

1′  Εναρξη του αγώνα

3′  Υποψία ευκαιρίας για Πανθρακικό. Σέντρα παπαγεωργίου ααπό δεξιά δυνατή, διώχνουν οι αμυντικοί, νέα προσπάθεια, ο Κυριακίδης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μπροστά από τον Ίγκορ αλλά ο βραζιλιάνος δεν πρόλαβε και οι αμυντικοί έδιωξαν πριν γίνει απειλητική η κατάσταση.

6′ Ο Ίγκορ απέφυγε τον Κούσα αλλά τον σταμάτησαν πρώτα ο Κυριακίδης και μετά ο Κούσας που πρπόλαβε στο μετακύ και επέστρεψε στην θέση του. Υποψία ευκαιρίας για Πανθρακικό.

9′  Υψώθηκε το σημαιάκι του οφσάιντ και σταματάει σωστά η επίθεση του Παναιτωλικού.

12′ Ευκαιρία για Πανθρακικό αλλά ο Παπάζογλου διώχνει προ του Ντιγκινί το φάουλ των γηπεδούχων.

15′  Σουτ του Παπαγεωργίου άουτ. Στο μεταξύ ο Μπουγαϊδης που ήταν πεσμένος πιο πριν, κουτσαίνει και μπορεί να γίνει αλλαγή.

19′ Σέντρα Ποτουρίδη που μπλοκάρεται με δεύτερη προσπάθεια.

20′ Σουτ Μπαϊκαρά που βρίσκει κόντρα σε αντίπαλο και πάει κόρνερ.

26′ Ο Μάκος γυρίζει πίσω και κόβει αποτελεσματικά τον Ίγκορ ενώ έβγαινε απέναντι στον Κυριακίδη.

29′ Κόβεται εύκολα το φάουλ του Ρουσκουγιέδα. Κίτρινη σε Κουτρομάνο που εκνευρίζεται γι’ αυτήν την υπόδειξη.

35′  Καμία ουσιαστική φάση μπροστά στς εστίες των δύο ομάδων μέχρι στιγμής και ενώ βαδίζουμε προς το τέλος του πρώτου μέρους.

4ο’  Κόκκκινη κάρτα στον Κουτρομάνο. Δεύτερη κίτρινη για την ακρίβεια. Πέφτοντας άρπαξε την μπάλα με το χέρι του και την έσπρωξε. Αρχικά ο Κύζας δεν έδωσε τίποτα, όμως στην συνέχεια του βγάζει την κάρτα και αφήνει τον παναιτωλικό με δέκα παίκτες, αναμφισβήτητα καλή είδηση αυτή για τον πανθρακικό.

45′ Ενα λεπτό οι καθυστερήσεις

45+1′ Κακό σουτ του Ίγκορ. Κάκιστο για την ακρίβεια, πολύ άουτ και αμέσως μετά τέλος ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Πανθρακικός – Παναιτωλικός 0-0

Ωρα 18:08 Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός – παναιτωλικός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:11 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρουν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:15 Επίσης να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού τον ραδιοφωνικό σταθμό «Hit FM» με την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά και απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης κάθε Σάββατο (έτερον εκάτερον αν σήμερα ανβλήθηκε η αγωνιστική) καθώς και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί (βρέξει χιονίσει) κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο.

Ωρα 18:18  Πάμε στην έναρξη του δεύτερου μέρους.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

50′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό! Σέντρα Ποτουρίδη, προβολή από κοντά του Ίγκορ με την μπάλα να βρίσκει και στον Ρουσκουγιέδα και τον Κυριακίδη με τα πόδια να σώζει τον Παναιτωλικό.

54′ Νέα ευκαιρία Πανθρακικού. Ο Κυριακίδης κρατάει και τώρα το μηδέν με δύο μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ και τετ α τετ. Σουτ του Ντιγκινί και μεγάλη επέμβαση Κυριακίδη και μετά σταματάει τον Ίγκορ σε τετ α τετ.

60′ Υποψία ευκαιρίας για Πανθρακικό αλλά ο Χασομέρης αστοχεί απελπιστικά.

61′  Κίτρινη σε Μπουγαϊδη για φάουλ. Έχει ρίξει αγκωνιά στον Μαρκόβσκι στην προσπάθειά του να του πάρει την μπάλα. Δικαιλογημένη κίτρινη.

70′ Σουτ του Μεχία πολύ λίγο άουτ.

72′ Αλλαγή για Παναιτωλικό. Κάπελ αντί Μαρκόβσκι.

74′ Ευκαιρία για Πανθρακικό. Μπλοκάρει όμως προ του Ίγκορ ο Κυριακίδης.

76′ Αλλαγή για Πανθρακικό, Ροτζέριο Μάρτινς μπαίνει, Λαδάκη βγαίνει.

80′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Βασιλείου αντικαθιστά τον Βιγιαφάνιες.

81′ Σέντρα Ροτζέριο για Ίγκορ που βγαίνει σωστά στην πλάτη της άμυνας αλλά δεν μπορεί να “τσιμπήσει” την μπάλα. Υποψία ευκαιρίας για τους γηπεδούχους ενώ μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

85′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Σουτ του Ροτζέριο με κόντρα που πάει κόρνερ.

88′ Νέα ευκαιρία για Πανθρακικό που πιέζει, με τον Μπαϊκαρά. Πάλι κόρνερ.

90′  Αρκετά νεύρα μεταξύ των παικτών. μΧαντάκιας αντί Ουάρντα. Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+2′ Πήγαν να μπερδευτούν Μάκος και Κυριακίδης αλλά μπλόκαρε ο δεύτερος, μεγάλη ένταση στα τελευταία λεπτά.

90+4′ Σουτ του Μεχία με κόντρα που μπλοκάρει ο Κυριακίδης. Και αμέσως μετά τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Παναιτωλικός 0-0