LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος Περιστερίου 2-2(τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Ατρόμητο Περιστερίου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super Legue. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Skoda Xanthi Arena και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στον αγώνα Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος, με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ωρα 14:25  Ο αγώνας είναι εξαιρετικά κρίσιμος και για τις δύο ομάδες, όπως έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα, αφού φιγουράρουν ισόβαθμοι ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, με 17 βαθμούς. Όποιος ηττηθεί δηλαδή θα μπλέξει άσχημα σε περιπέτειες, ειδικά αν ο Πανθρακικός νικήσει και πλησιάσει κι άλλο στην βαθμολογία.

Ωρα 14:28 Μετά τα χιόνια στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που οδήγησαν σε αναβολή της αναμέτρησης, ούτε σήμερα ο καιρός δεν είναι υπέρ των γηπεδούχων με την καταρρακτώδη βροχή που πέφτει απο το πρωί να αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Παρά τα άσχημα καιρικά φαινόμενα ο αγωνιστικός χώρος είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, άλλωστε τα Πηγάδια διαθέτουν εξαιρετικό αποστραγγιστικό σύστημα.

Ωρα 14:30 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 14:32 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά για όλες τις μάρκες. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Ωρα 14:34  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 14:36 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Ωρα 14:38 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δυο ομάδων. Για την Skoda Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους Τσενάμο, Μπαξεβανίδη, Γουάλας, Καρυπίδη, Λισγάρα, Βασιλακάκη, Ορφανίδη, Λουσέρο, Νιέτο, Σολτάνι και Καπετάνο.

Ωρα 14:40 Για τον Ατρόμητο ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε τους: Γκορμπούνοφ, Κοντοέ, Κούρο, Λαζαρίδη, Μπρίτο, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Ούμπιδες, Μπιτόλο και Πίτου Γκαρσία.

Ωρα 14:42 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Τριάδης, Σκούρτης, Ερέα, Καμαρά και Ντιμιτρόφ.

Ωρα 14:44 Ενώ για τους Περιστεριώτες στον πάγκο είναι οι: Μπάρκας, Γοδόϊ, Μπάλλας, Στόϊτσεφ, Κιβρακίδης, Θεολόγου και Μπαστάκος.

Ωρα 14:47 Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, καθώς σαν σήμερα 11 χρόνια πριν(16 Ιανουαρίου 2005),έχασε την ζωή του από μια σιδερένια πόρτα την οποία είχε παρασύρει ο αέρας ο 55χρονος φίλαθλος της Ξάνθης, Σταμάτης Γεωργιουδάκης. Στην μνήμη του οποίου το όνομα του πήρε η Θύρα  Γ.

Ωρα 14:51 Το συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό είχε συμβεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ιωνικό.

Ωρα 14:55 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τάσος  Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη(Πιερίας) και Λάζαρο Δημητριάδη(Μακεδονίας), τέταρτος είναι ο Αθανάσιος Σέζος της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ωρα 14:57 Πολύ λίγος ο κόσμος που βρίσκεται στις εξέδρες των Πηγαδίων, λογικό αν κρίνουμε απο την συνεχή βροχόπτωση που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να βρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο.

Ωρα 14:59 Καταθέτονται αυτή την στιγμή λουλούδια στην  θύρα Γ’ του γηπέδου εις μνήμην του Σταμάτη Γεωργουδάκη, απο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρη Πιαλόγλου, τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Μανώλη Μπέρτο, όπως και αντιπροσωπεία που εκπροσωπούσε τους φιλάθλους της ομάδας, τους παλαίμαχους αλλά και την διοίκηση της Ξανθιώτικης ΠΑΕ.

1‘ Έναρξη της αναμέτρησης.

3′ Με 4-2-3-1 αγωνίζεται η Ξάνθη. Με τον Τσενάμο κάτω απο τα γκολποστ, απο τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα είναι οι Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Λισγάρας και Γουάλας. Οι δύο που αγωνίζεται στο κέντρο είναι οι Βασιλακάκης και Λουσέρο, στα “φτερά” της Ξανθιώτικης επίθεσης αγωνίζονται οι Σολτάνι(δεξιά) και Νιέτο(αριστερά) με τον Πέτρο Ορφανίδη να αγωνίζεται πίσω απο τον μοναδικό προωθημένο Παντελή Καπετάνο.

5′  Με 4-4-1-1 αγωνίζεται ο Ατρόμητος.Κάτω απο τα γκολπόστ είναι ο διεθνής Λευκορώσος Γκορμπούνοφ, απο τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα αγωνίζονται οι Ούμπιδες, Κοντοές, Λαζαρίδης και Κούρος. Στα χαφ αγωνίζονται οι Πίτου Γκαρσία και  Ουσέρο έχοντας στα δεξιά τον Μπρίτο και αριστερά τον Μπιτόλο. Σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού αγωνίζεται ο Ναπολεόνι πίσω απο τον μοναδικό προωθημένο Άντονι Λε Ταλέκ.

7′ Πρώτη υποψία φάσης, απο το πουθενά πήγε να δημιουργηθεί φάση για τους φιλοξενούμενους όταν σε ένα βαθύ γέμισμα ο Τσενάμο βγήκε να την πιάσει γλίστρησε και αυτή πήγε για καλή του τύχη δίπλα απο το αριστερό του δοκάρι σε κόρνερ, αφού κατά την πτώση του την βρήκε και τις άλλαξε τροχιά.

10′ Έχει σταματήσει η βροχή, αν και πλέον οι φίλαιθλοι που είναι στο γήπεδο έχουν να αντιμετωπίσουν το κρύο αέρα που έβγαλε.

14′ Πρώτη καλή στιγμή για την Ξάνθη με το σουτ του Νιέτο μέσα απο την περιοχή να μπλοκάρει ο Γκορμπούνοφ.

20′ Πατάει καλύτερα η Ξάνθη, που έχει την κατοχή και προσπαθεί να φτάσει στο γκολ, με κόντρα επιθέσεις παίζει ο Ατρόμητος που είναι αρκετά επικίνδυνος.

21‘ Τρομερή χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη, απο χαμηλό χτύπημα φάουλ του Λουσέρο κάτοχος έγινε ο Καπετάνος που δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα με τον Κοντοέ να απομακρύνει πάνω στην γραμμή.

22′ Νέα καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Καπετάνο να κάνει την παράλληλη μπαλιά με την μια προσπάθησε ο Ορφανίδης, αδύναμα όμως με τον Γκορμπούνοφ να μπλοκάρει.

25‘ Σε αναγκαστική αναμένεται να προχωρήσει καθώς αποχωρεί τραυματίας ο Λε Ταλέκ, με δέκα οι φιλοξενούμενοι μέχρι να γίνει η αλλαγή.

26’ Νέα καλή στιγμή για την Ξάνθη, το σουτ όμως του Καρυπίδη ήταν άστοχο.

27′ Πρώτη αλλαγή για τον Ατρόμητο στην θέση του Λε Ταλέκ περνά ο Μπάλλας.

34 Γκολ για τον Ατρόμητο. Ανοίγουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαβιέ Ούμπιδες , που έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Τσενάμο που έπεσε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος  0-1

41′ Πιέζει για να ισοφαρίσει πριν το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά ούτε το σουτ του Νιέτο μέσα απο την περιοχή θα βρει εστία.

42′ Δεν τις έφτανε το γκολ που δέχτηκε έχει και τον καιρό κόντρα η Ξάνθη, ξανάρχισε να βρέχει και μάλιστα δυνατά στα Πηγάδια.

45′ Ακόμη ένα λεπτό για το τέλος του πρώτου μέρους. Τόσες είναι οι καθυστερήσεις που έδειξε ο τέταρτος.

45′ Τέλος πρώτου μέρους στα Πηγάδια.Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος  0-1

Ωρα 15:48 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 15:52 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά για όλες τις μάρκες. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Ωρα 15:54  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:56 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

46′ Έναρξη του δευτέρου μέρους στα Πηγάδια, χωρίς αλλαγές απο τους δύο προπονητές.

47′ Μπήκε δυνατά η Ξάνθη με την πρώτη επιθετική προσπάθεια να είναι με το σουτ του Νιέτο που έδιωξε σε κόρνερ ο Γκορμπούνοφ. Ο Λευκορώσος κίπερ μάλιστα είδε την κάρτα του Σιδηρόπουλου για διαμαρτυρία.

51′ Δεύτερη κάρτα για παίκτη του Ατρόμητου και πιο συγκεκριμένα τον Μπρίτο για δυνατό μαρκάρισμα.

55′ Τρίτη κάρτα για παίκτη του Ατρόμητου, αυτή την φορά την κάρτα του Σιδηρόπουλου θα δεί ο Μπιτόλο.

57′ Γκοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Καπετάνος γίνεται ο αποδέκτης της μπάλας μετά απο εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο και λάθος απομάκρυνση των αμυντικών με την μπάλα να κοντράρει και στον Λισγάρα, απο κοντά ο Καπετάνος θα πετύχει το πρώτο του γκολ για φέτος. Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος  1-1

59′ Γκολ για τον Ατρόμητο. Απίστευτα πράγματα στα Πηγάδια με τον Ατρόμητο να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Λαζαρίδη μετά απο εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες και αδράνεια στην άμυνα της Skoda. Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος  1-2

62′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη με το δυνατό σουτ του Γουάλας εκτός περιοχής να διώχνει σε κόρνερ ο Γκορμπούνοφ. Στην συνέχεια της φάσης ο Βασιλακάκης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος έξοδος του Λευκορώσου ωστόσο θα του κάνει φάουλ.

64′ Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι για την Ξάνθη με τον Βασίλη Σκούρτη να κάνει το ντεμπούτο του περνώντας στην θέση του Πέτρου Ορφανίδη.

67‘ Σουτ εκτός περιοχής απο τον Βασιλακάκη δίπλα απο το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

70′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Καπετάνο να κάνει την κούρσα απο τα δεξιά ο ΓΚορμπούνοφ πάει να βγει αλλά γλιστρά το σουτ όμως το Καπετάνου προλαβαίνει πάνω στην γραμμή ο Ούμπιδες.

72′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Τριάδη να περνά στο γήπεδο αντί του Σολτάνι.

74′ Γκοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Ντάνι Νιέτο με δυνατό σουτ στα όρια της περιοχής φέρνει εκ νέου το ματς στα ίσια. Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος  2-2

75′ Απίστευτη φάση για την Ξάνθη για να πάρει το προβάδισμα μετά απο σέντρα του Λουσέρο ο Ούμπιδες στην προσπάθεια του να διώξει την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του στην συνέχεια απο κοντά ο Καπετάνος δεν μπορεί να βρει εστία.

76′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ατρόμητο με τον Γοδόϊ να περνά στο ματς αντί του Πίτου Γκαρσία.

78′ Μακράν η καλύτερη εμφάνιση της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα, οι Ξανθιώτες παίζουν μονότερμα τον Ατρόμητο αλλά δεν μπορούν να τελειώσουν τις πολλές ευκαιρίες που έχουν δημιουργήσει.

80′ Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη με τον Οβίντιου Ερέα να περνά στο παιχνίδι αντί του Βασιλακάκη, που αποχώρησε κουτσαίνοντας.

83′ Κίτρινη κάρτα στον Καρυπίδη για μαρκάρισμα στον Ναπολεόνι και φάουλ εκτός περιοχής για τον Ατρόμητο που περνά ανεκμετάλλευτο.

88′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του και ο Ατρόμητος με τον Στόϊτσεφ να περνά στο γήπεδο αντί του Μπρίτο.

90′ Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις  όπως υπέδειξε ο τέταρτος Θανάσης Σέζος απο την ΕΠΣ Κιλκίς.

90+3′ Τέλος αγώνα στα Πηγάδια, η Ξάνθη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ωστόσο δύο λάθη στην άμυνα δεν τις επιτρέπουν να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη για το 2016. Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος  2-2

Ωρα 16:48 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσέφερε το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 16:52 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσέφερε το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά για όλες τις μάρκες. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Ωρα 16:54  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσέφερε ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:56 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης ήταν και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.