Ήττα για τους Νέους του Πανθρακικού από τον Παναιτωλικό στο πλαστικό της ΕΠΣ Θράκης

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα Νέων του Πανθρακικού από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του σχετικού αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από αυτήν την ήττα, ο Πανθρακικός έμεινε  με 8 βαθμους στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 0-2.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μπαχαρίδη προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάστασης και μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κοσμίδης μείωσε σε 1-2, δίνοντας ελπίδες στους «πράσινους». Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα στην επίτευξη και τρίτου τέρματος, πανηγυρίζοντας έτσι στο φινάλε την εκτός έδρας νίκη στην Κομοτηνή.

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Τζελέπης, Τζατζανάς (39’ Δημητριάδης), Κουτρουκανίδης, Αχμέτ Φουρκάν (46’ Μουτζούρης), Πότσης, Φαρμάκης, Βελή Χακάν, Κατσαρός (60’ Κούτρας), Παπαρούνας, Κοσμίδης, Μιχαηλίδης.