Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων Ξάνθης και Πανθρακικού σε Κ20, Κ17 και Κ15

Γεμάτο δράση θα είναι το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου και για τα τμήματα Υποδομής των ομάδων της Super League, ένα εντός και δύο εκτός έδρας παιχνίδια έχουν οι ομάδες του Πανθρακικού, δράση μόνο στους Νέους έχει η Skoda Ξάνθη.

Ξεκινώντας απο το πρωτάθλημα Νέων, η Κ20 του Πανθρακικού ρίχνεται πρώτη στην μάχη καθώς το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα υποδεχτεί στις 10:00 η ώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης  την ομάδα του Παναιτωλικού. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος  Παπαγεωργίου με βοηθούς τους Θανάση Καραγιάννη και Δήμητρα Τανακάκη της ΕΠΣ Θράκης. Μια ώρα αργότερα ρίχνονται στην μάχη και οι παίκτες της Skoda Ξάνθη που θα υποδεχτούν στα Πηγάδια την αντίστοιχη ομάδα Κ20 του Ατρόμητου. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Στέλιο Ζαφειρίου και Θανάση Βασίλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ20 ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Όσον αφορά το πρωτάθλημα των Εφήβων η ομάδα της Skoda Ξάνθη κάνει το ρεπό της, ενώ η ομάδα Κ17 του Πανθρακικού έχει δύσκολη έξοδος καθώς την Κυριακή 17 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει στις 14:00 στο γήπεδο των Νέων Επιβατών την πρωτοπόρο ομάδα του ΠΑΟΚ. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Αργύρης Βανδουλάκης με βοηθούς τους Νίκο Δασκουλίδη και Χασάν Μπουγιουκλού της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ17 ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Τέλος στο πρωτάθλημα των Παίδων όπως οι Έφηβοι έτσι και οι Κ15 της Skoda Ξάνθη κάνουν το ρεπό τους, ενώ οι αντίστοιχοι του Πανθρακικού θα αγωνιστούν την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 12:00 στο γήπεδο των Νέων Επιβατών απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Στέργιος Τσιαουσίδης με βοηθούς τους Στάθη Τσελεχίδη και Αλέξανδρο Κουτζημπασόπουλο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ15 ΤΗΣ SUPER LEAGUE