Γ’ Εθνική: Επιστρέφει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Γιώργος Κατρανίτσας!

Πλήρης επιβεβαιώσει του  ρεπορτάζ του ThrakiSportS την 1η Ιανουαρίου, για αποχώρηση του Ξανθιώτη αμυντικού Γιώργου Κατρανίτσα και επιστροφή του στην Θράκη και πρώην ομάδα του(Θυμηθείτε ΕΔΩ), κάτι που σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας συνέβη καθώς ο 25χρονος μπακ επέστρεψε στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο Γιώργος Κατρανίτσας που πήρε την ελευθέρας του απο την ομάδα των Χανιών οπού αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο, με τον Ξανθιώτη μπακ να παίρνει την απόφαση να αποδεχτεί την κρούση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και να επιστρέψει στην ομάδα του Έβρου στην οποία αγωνίστηκε την περσινή σαιζόν και να βοηθήσει όσο μπορεί και αυτός στην προσπάθεια της ομάδας του Σάββα Καρυπίδη να μπορέσει ο Εθνικός να μείνει και τη νέα αγωνιστική σαιζόν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στο παρελθόν ο Κατρανίτσας  πέρα απο τα τμήματα υποδομής της Skoda Ξάνθη έχει αγωνιστεί σε Ζάκυνθο, Πλατανιά και τα τελευταία χρόνια σε Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης την περασμένη σαιζόν. Ενώ σε αντίθεση με τον Πλατανιά η παρουσία του στον ΑΟ Χανίων δεν ήταν αυτή που θα ήθελε και ο ίδιος.