ΕΠΣ Έβρου: Ποδαρικό στο 2016 με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Μαΐστρου

Σε αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία προχώρησε ο ΑΟ Μαΐστρου, που θα φιλοξενήσει την Κυριακή την ΠΑΕ Πενταλόφου για την πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου με άλλον προπονητή στην άκρη του πάγκου.

Συγκεκριμένα, ο ΑΟ Μαΐστρου πηγαίνει από τον έναν προπονητή τερματοφυλάκων στον άλλον. Την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Άκης Πατσίδης στην θέση του Αλέκου Τσίπτσιου.

«Ο Αθλητικός Όμιλος Μαΐστρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας, ως νέος προπονητής στην ανδρική ομάδα, με τον κ. Άκη Πατσίδη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο του ρόλο και δύναμη για την συνέχεια στο δύσκολο έργο της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση, που δημοσιεύθηκε στο maistrosalexpolis.gr.

Ο Πατσίδης στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων στον Έβρο Σουφλίου, αλλά είχε κάτσει και ως πρώτος προπονητής πέρυσι στον αγώνα με την Θύελλα Φιλώτα, έπειτα από την παραίτηση του Γιώργου Αραμπατζή. Στον ΑΟ Μαΐστρου πάντως αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής.

Τους τελευταίους δύο μήνες την θέση αυτή κατείχε, προσωρινά όπως είχε ανακοινωθεί, ο Αλέκος Τσίπτσιος, που επίσης ήταν περισσότερο γνωστός ως προπονητής τερματοφυλάκων. Ο Τσίπτσιος ήταν η προσωρινή λύση μετά την  παραίτηση του τεχνικού διδύμου των Σάκη Παπαράδη και Γιάννη Μιχαηλίδη, υπό την καθοδήγηση των οποίων ανέβηκε πέρυσι η ομάδα στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.