Ο Αλεΐς Βιδάλ δεν ξεχνά την Κομοτηνή και άπλωσε μέσα στο Καμπ Νου την φανέλα του Πανθρακικού (+ video)

Εδώ και περίπου δύο χρόνια το ThrakiSportS παρακολουθεί στενά την καριέρα του Αλεΐς Βιδάλ, του πρώην παίκτη του Πανθρακικού που πέντε χρόνια μετά έφτασε να αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια ευρώπης Μπαρτσελόνα!

Η καριέρα του δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Μπορεί να ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, αλλά στη συνέχεια πέρασε από τη δεύτερη ομάδα της Εσπανιόλ, τον Πανθρακικό, την Πόμπλα Μαμουφέτ, τη Χιμνάστικ, τη Μαγιόρκα, την Αλμερία και τη Σεβίλλη.

Και ο 26χρονος Καταλανός μπακ μετά την κατάκτηση πέρυσι του Europa Cup με την Σεβίλλη, επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, υπέγραψε το καλοκαίρι χρυσό συμβόλαιο συνεργασίας και λόγω της γνωστής τιμωρίας που είχε επιβληθεί στην καταλανική ομάδα, είχε δικαίωμα να παίξει με την έλευση του Ιανουαρίου.

Με αυτήν την αφορμή, το επίσημο κανάλι των μπλαουγκράνα έκανε αφιέρωμα στους μέχρι τώρα σταθμούς της καριέρας του και εκεί ο Αλεϊς Βιδάλ αποκάλυψε ουσιαστικά ότι όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει το πέρασμά του από την Κομοτηνή, αλλά κρατάει και αναμνηστικά από αυτό.

Έτσι, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ μέσα από την εξέδρα του Καμπ Νοου, φρόντισε να προσθέσει σαν… ντεκόρ τις φανέλες των ομάδων με τις οποίες έχει αγωνιστεί και σε περίοπτη θέση απλώθηκε η πράσινη του Πανθρακικού, όπως μπορείτε να δείτε και στο επτάλεπτο βίντεο…