Επίθεση σε Παυλίδη, Πέτροβιτς, Λαμπάκη από την Λέσχη Φίλων Εθνικού μαζί με νυν και τέως πρόεδρο ΤΑΑ

Σε επίθεση κατά του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργου Παυλίδη, του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη προχώρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης η Λέσχη Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Με αφορμή την παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης της Σύρου στην κλήρωση για το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ που θα φιλοξενήσει το νησί, η Λέσχη Φίλων του Εθνικού κατηγορεί τους θρακιώτες τοπικούς άρχοντες για «πλήρη αδιαφορία» εδώ και πέντε μήνες.

Ιδιαίτερα σφοδρή είναι η επίθεση στον αντιπεριφερειάρχη Δ. Πέτροβιτς, για τον οποίο μάλιστα οι φίλοι του Εθνικού εμφανίζονται να γνωρίζουν ότι είχε υποσχεθεί ένα ποσό για την Ευρώπη, υπονοώντας ότι έχει αθετήσει τον λόγο του. Είναι άγνωστο πώς μπορεί να γνωρίζουν οι απλοί φίλαθλοι τι έχει υποσχεθεί ένας πολιτικός στην διοίκηση μιας ομάδας, αλλά σε κάθε περίπτωση η καταγγελία δείχνει να επιβεβαιώνεται από πλευράς νυν αλλά και πρώην διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν like στην ανάρτηση της Λέσχης Φίλων του Εθνικού ήταν ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιώργος Γεωργιάδης, γεγονός που σημαίνει ότι προφανώς υιοθετεί την καταγγελία που γίνεται σε βάρος του αντιπεριφερειάρχη Έβρου και γενικά σε βάρος των τοπικών αρχόντων για αδιαφορία απέναντι στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν like ήταν επίσης και ο τέως πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας, που φρόντισε μάλιστα να σχολιάσει από τον προσωπικό του λογαριασμό αυτήν την ανάρτηση, υπερθεματίζοντας και βάζοντας στο κάδρο τόσο τον Δήμο Αλεξανδρούπολης όσο και την Αντιπεριφέρεια Έβρου.


Η ανάρτηση της Λέσχης Φίλων του Εθνικού έχει ως εξής:

facebook-lesxifilonethnikouΤώρα στη NOVA η κλήρωση του final four του League up που θα γίνει στην Συρο 30-31 Ιαν 16.Την κλήρωση εκανε ο αντιπεριφερειαρχης ο οποίος μίλησε με αγάπη και σεβασμό για το άθλημα του βολλευ.Βλέπουμε και τον δικο μας περιφερειαρχη αντιπεριφερειαρχη δήμαρχο που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα υπόσχονταν πολλά αλλά 5 μήνες τώρα πλήρης ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ .Να τους χαιρόμαστε.Κύριε Αντιπεριφεριάρχα είχατε υποσχεθεί ένα ποσό για την Ευρώπη …………………………..τουλάχιστον ακούστε τον περιφερειαρχη νοτίου Αιγαίου και παραδειγματιστείτε ο οποίος μίλησε και για καινούριο γήπεδο στην Σύρο.

Το σχόλιο που ανέβασε κάτω από αυτήν την ανάρτηση ο Γιάννης Τζίμας:

Επιτέλους πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι όταν μια πόλη και μία περιοχή ολόκληρη όπως Η δική μας ζει και αναπνέει για ένα άθλημα που τυχαίνει να είναι το βόλεϊ , αναγκαστικά πρέπει να ενισχύσουμε και να προωθήσουμε αυτό το καλό που έχουμε . Αυτό κάνουν εκεί κάτω στη Σύρο και σε πολλά άλλα μέρη . Εμείς εδώ ζούμε στη μιζέρια μας , κατηγορώντας Ο ένας τον άλλο για λόγια και εξαγγελίες . Και την καραμέλα των δύσκολων καιρών πρέπει να την σταματήσουν. Γιατί και στη Σύρο υπάρχουν δύσκολοι καιροί . Απλά εκεί οι άνθρωποι ξέρουν να ξεχωρίζουν αυτά που προβάλλουν την περιοχή τους . ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ . Εμ βέβαια όταν εδώ Ο καλύτερος πρεσβευτής της πόλης Ο ΕΘΝΙΚΟΣ προτείνει και συμβάλλει στην προβολή του τόπου , όσο κανείς άλλος , κάποιοι ιθύνοντες από καίριες θέσεις ΥΠΌΣΧΟΝΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΚΟΝΔΥΛΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ. ΑΣ ΔΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΩΣ Η ΣΥΡΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ .

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ