«Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, δεν το κέρδισε ο Ηρακλής» δήλωσε ο Πλάμεν Κριστόφ

H Ορεστιάδα θα μπορούσε να φύγει νικήτρια από την Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή, ωστόσο γνώρισε για ακόμα μια φορά την ήττα από τον γηραιό και μπορεί να λέει «πάλι καλά» που τουλάχιστον επέστρεψε με έναν πόντο.

Ο λίμπερο της Ορεστιάδας Δημήτρης Κωνσταντινίδης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Το παιχνίδι είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ. Στο πρώτο σετ κάναμε κάποια λάθη, παιδικά, κάναμε ένα εξαιρετικό δεύτερο σετ, το οποίο κερδίσαμε εύκολα  και έπειτα μπήκαμε νωθροί στη συνέχεια, αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Μετά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, πήγε πόντο πόντο, στο 5ο σετ ο Ηρακλής ξέφυγε με μια διαφορά 4-5 πόντων , υπήρξε γενικά ένταση στο παιχνίδι, ήταν για γερά νεύρα και δυστυχώς κατέληξε αρνητικά για την ομάδα μου. Πήραμε ένα πόντο είναι σημαντικός για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, καλή πορεία και στις δύο ομάδες».

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Πλαμεν Κριστόφ δήλωσε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, με λάθη στο 1ο και 3ο σετ. Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, δεν το κέρδισε ο Ηρακλής.  Μπορούμε να παίζουμε και πιο καλά, είναι μικρά παιδιά , έχουμε καινούριο διαγώνιο, ακόμη γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Ψυχολογικά κάναμε πολύ εύκολα λάθη, χάσαμε και σερβις στο πρώτο σετ, και στις εύκολες μπάλες δεν τις τελειώναμε».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Η νίκη μετράει. Δεν έχει σημασία αν είναι τρίποντη η δίποντη. Σήμερα ήρθε με 3-2 σετ άλλα μπορεί σε άλλα ματς να έρθει με 3-1. Το τέταρτο σετ έχει διαφορά σε σχέση με άλλα που χάναμε στο τέλος γιατί εμείς το γυρίσαμε από 24-21. Η ομάδα έκανε ένα “comeback”  που δεν το είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες φορές. Βελτιωνόμαστε και η νίκη μας δίνει ψυχολογία. Ο τραυματισμός του Χατζηηλιάδη δεν μ’ αφήνει να χαρώ, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας,αλλιώς είχα σχεδιάσει κάποια πράγματα ελπίζουμε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο γιατί ακολουθούν ματς φωτιά».

Το πρώτο από αυτά για τον Ηρακλή είναι μάλιστα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Χρήστος Στεφανίδης, τέλος, δήλωσε: «Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε και 3-1 να το πάρουμε αλλά στις λεπτομέρειες χάναμε τη συγκέντρωση μας. Μας έκανε καλό η διακοπή, προπονηθήκαμε σκληρά και είμαστε πιο έτοιμοι για τους αγώνες που έρχονται . Είχαμε θέληση για νίκη που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και ομαδικά και ατομικά στοιχεία που βελτιώσαμε σε μεγάλο βαθμό από την προηγούμενη φορά. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει είτα χάνουμε είτε κερδίζουμε  και στους εαυτούς μας για να έχουμε δύναμη να συνεχίσουμε».