ΕΠΣ Ξάνθης: Τίμησε τον Ιγιαννίδη ο Άρης Πετεινού που έκανε ντεμπούτο ως… αντίπαλος στην Μάνδρα!

Περίεργα ήταν τα συναισθήματα για τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Στέφανο Ιγιαννίδη που έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ερμή Μάνδρας ως αντίπαλος της μέχρι πρότινος ομάδας του, αυτής του Άρη Πετεινού, η οποία μάλιστα τον βράβευσε πριν την έναρξη του αγώνα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο Ιγιαννίδης που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη Πετεινού βοηθώντας την να επιστρέψει στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης, ενώ παράλληλα προσέφερε στον σύλλογο και ως προπονητής της Ακαδημίας. Κάτι που οι ιθύνοντες της ομάδας του Πετεινού πιστή στις αρχές τους δεν ξεχνούν και έτσι πριν την έναρξη της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ερμή στην Μάνδρα η ομάδα του Πετεινού τίμησε με μια ανθοδέσμη που προσέφερε ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Κασάπογλου τον Ιγιαννίδη για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ενώ και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης Πετεινού πέρα απο τις ευχαριστίες και τις ευχές για τον μεσοεπιθετικό του Ερμή Μάνδρας πλέον, αναφέρει πως “οι πόρτες του συλλόγου για τον ίδιο θα είναι πάντα ανοιχτές”. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ευχαριστεί τον Στέφανο Ιγιαννιδη, για την προσφορά του στον σύλλογο μας ως παίκτη αλλά και ως προπονητή της Ακαδημίας μας, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καινούργια του ομάδα και να πραγματοποίηση όλους τους στόχους του. Να ξέρει πώς οι πόρτες του συλλόγου μας για τον ίδιο θα είναι πάντα ανοιχτές.”