ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον δραματικό σε εξέλιξη προημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Έβρο Σουφλίου και Ορέστη Ορεστιάδας

Ο Ορέστης Ορεστιάδας βρέθηκε πολύ κοντά στην πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου. Αν και τον χωρίζει μια κατηγορία από τον Έβρο Σουφλίου που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, κοίταξε κατάματα τον αντίπαλό του και μέχρι το 90ο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα ήταν αγκαλιά με μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του βορείου ομίλου του κυπέλλου.

Ωστόσο στο σημείο εκείνο από μια αδράνεια της άμυνας του Ορέστη και έπειτα από μια μακρινή μπαλιά, ο Λίτσιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με το τέρμα αυτό, που πανηγυρίστηκε έξαλλα, ο Έβρος Σουφλίου ισοφάρισε το τέρμα που είχε πετύχει από το πρώτο ημίχρονο ο Μεμούρης. Συγκεκριμένα, στο 29′ ο Βουδούρης αναπτύχθηκε από δεξιά, έκανε την σέντρα και βρήκε τον Μεμούρη στο ύψος του πέναλτι που με πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπινόπουλου και έγραψε το 0-1, που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το 90′ αλλά να μην αποτελέσει τοι τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, το ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και είναι ζήτημα αν παρακολούθησαν 100 φίλαθλοι, οι μισοί από τους οποίους προέρχονταν από την Ορεστιάδα, οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση. Εκεί κρίθηκε υπέρ του Έβρο Σουφλίου, με δυο τέρματα που πέτυχαν οι χρυσές αλλαγές του Δημήτρη Χαμνάκη στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης. Συγκεκριμένα, στο 106′ από πάσα του Εφραιμίδη ο Αντωνιάδης έδωσε το προβάδισμα στο Σουφλί και στο 117′ ο Εφραιμίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μετά από αυτήν την δραματική πρόκριση (μπορείτε να δείτε τα γκολ και γενικά όλον τον αγώνα σε βίντεο με ένα κλικ εδω), ο Έβρος Σουφλίου θα παίξει στον νοκ άουτ τελικό του βορείου ομίλου του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου με τον Αρδα Καστανεών. Από τον αγώνα αυτόν θα προκύψει το ένα από τα δύο εισιτήρια των φιναλίστ του φετινού μεγάλου τελικού του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Μπάμιος, Πετκίδης, Λίτσιος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Κουτσούλας (46’  Αντωνιάδης), Χιζανασβίλι, Ζαχος  (46’  Ευφραιμίδης), Ζυγκερίδης, Μερτίκας  (69′  Χαμζάκος).

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γ. Αραμπατζής): Καλφόπουλος, Στεφανίδης, Ζαχαρνούδης,  Πετρόπουλος, Γιόντης, Μεμούρης, Βουδούρης (89′ Αλμπανίδης), Οικονόμου, Ελευθεριάδης(65′ Αλεξακούδης), Παρασκευάς, Παπαγιαννίδης (105′ Μπαλλάκης).