Το μπάντμιντον δεν έχει ηλικία! Γυναίκα 60 ετών έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων της Κομοτηνής

To μπάντμιντον δεν έχει ηλικία και το απέδειξαν οι βετεράνοι, που ήρθαν στην Κομοτηνή από κάθε γωνιά της χώρας για να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αντιπτέρισης, το οποίο φιλοξενήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ στην Πανεπιστημιούπολη.

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Σωματείων Αντιπτέρισης (ΕΟΦΣΑ) με οικοδεσπότη τον ΑΣ Δημοκρίτειο και ιθύνοντα νου τον προπονητής της ομάδας Χαράλαμπος Ιορδάνου.

Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος συνολικά 44 βετεράνοι, που είχαν δηλαδή κλείσει το 35ο έτος της ηλικίας τους χωρίς κατ’ ανάγκη να είναι αθλητές σε κάποιο σωματείο, προερχόμενοι από Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη αλλά και Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα.

Ένας άνδρας 58 ετών και μία γυναίκα 60 ετών ήταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία βετεράνοι που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα της Κομοτηνής, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Χρόνος», η οποία αποκαλύπτει επίσης ότι «ο ΑΣ Δημοκρίτειο αυτή την περίοδο συνεργάζεται με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ροδόπης για την υλοποίηση σχολικών αγώνων».

Παράλληλα υπάρχει προετοιμασία για τους περιφερειακούς αγώνες, ενώ από τέλος Φεβρουαρίου μέχρι και Ιούνιο είναι η περίοδος των πανελλήνια πρωταθλημάτων. Σε αυτά ο ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής θα λάβει μέρος σε όλες τις ηλιακές κατηγορίες.