Κυπριακές σειρήνες για τον Αντώνη Ράνο! Πρόταση στην Skoda για τον Ξανθιώτη επιθετικό από τον Άρη Λεμεσού

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Κύπρο την καριέρα του ο Ξανθιώτης επιθετικός της Skoda Αντώνης Ράνος.

Στα γραφεία της ΠΑΕ έχει φτάσει πρόταση για τον παίκτη από τον Άρη Λεμεσού, ομάδα που βρίσκεται στην έβδομη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος με 21 βαθμούς σε 18 ματς και αναζητά λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Από την πλευρά της Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται, καθώς είναι από τους ελάχιστους γηγενείς Ξανθιώτες και θεωρείται σημαντική επένδυση για το μέλλον. Ωστόσο δεν είναι αρνητικοί σε πιθανό δανεισμό του.

Από την θρακιώτικη ομάδα εκτιμούν ότι μόνο κερδισμένος θα βγει ο 22χρονος παίκτης αλλά και ο σύλλογος εφόσον ο Ράνος παραχωρηθεί για έξι μήνες σε μια ομάδα της πρώτης γραμμής του κυπριακού πρωταθλήματος, που θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής.

Την Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει το καθοριστικό ραντεβού των τριών πλευρών (του παίκτη, των διοικούντων της Skoda Ξάνθη και του Άρη Λεμεσού) και εφόσον τα βρουν, αναμένονται άμεσα ανακοινώσεις και η μετακόμιση του παίκτη στην Κύπρο.

Πάντως στην  Μεγαλόνησο, μια ματιά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνει ότι θεωρούν κλεισμένη την μετακίνησή του με την μορφή του εξάμηνου δανεισμού. Χαρακτηριστικά το http://www.balla.com.cy/ αναφέρει ότι «ο Άρης προχωράει και σε τρίτη  μετεγραφική ενίσχυση».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «μετά τον Πρεντέσκου και Βιλέλα,συμφώνησε για απόκτηση με δανεισμό από την Ξάνθη του νεαρού Ελλαδίτη φορ Αντώνη Ράνου. Μέσα στις προσεχείς μέρες αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο για τις τελικές υπογραφές».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ράνος έχει σκοράρει σε μείζονος σημασίας αγώνες της Skoda Ξάνθη, με αποκορύφωμα το μπαράζ για την σωτηρία με τον Ολυμπιακό Βόλου πριν δυο χρόνια, ωστόσο στο φετινό πρωτάθλημα παραμένει άσφαιρος, έχοντας αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια και έχοντας μετρήσει 490 λεπτά συμμετοχής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΑΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ