Παρουσία Δημήτρη Μελισσανίδη, οι αστυνομικοί της Ροδόπης έκοψαν την πίτα τους με… Χάρη Κωστόπουλο

Με Ηλία Βρεττό το 2015 και με Χάρη Κωστόπουλο το 2016, αναρωτιέται κανείς με ποιον θα γιορτάσουν την έλευση του 2017, οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Ροδόπης. Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους βρήκε να διασκεδάζουν στο Ηχοδρόμιο.

Η εκδήλωση κοπής της πίτας έγινε το βράδυ της Κυριακής 10 Ιανουαρίου στο γνωστό κέντρο διασκέδασης της Κομοτηνής και έδωσε την ευκαιρία οι αστυνομικοί να βγάλουν τις στολές υπηρεσίας και να διασκεδάσουν ως μία οικογένεια, την έλευση του νέου έτους.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η πρόεδρος του συλλόγου Σταυρούλα Τζατζανά και ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Αργύρης Κυριαζίδης πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ροδόπης «Αγία Ειρήνη». Κέρδισε το φλουρί και απέσπασε το χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.

Παρόντες στην ετήσια γιορτή ήταν ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης Γεώργιος Γκρανάς, καθώς και ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής ΑΜΘ Δημήτρης Μελισσανίδης.

Από τη γιορτή των αστυνομικών δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι ένστολοι που καθημερινά κυνηγούν το έγκλημα στην πόλη και την επαρχία της Ροδόπης. Άφησαν τις υποχρεώσεις τους και συμφώνησαν έστω αυτή τη μέρα να διασκεδάσουν, εφόσον τις γιορτινές ημέρες έπρεπε να βρίσκονται στους δρόμους,  λόγω των έκτακτων μέτρων της τροχαίας, της κακοκαιρίας που ακολούθησε αλλά και της αστυνόμευσης.

Τη διασκέδασή τους ανέλαβε ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός λαϊκός καλλιτέχνης Χάρης Κωστόπουλος. Πέρσι τον Γενάρη οι αστυνομικοί προκάλεσαν αίσθηση όταν κάλεσαν τον Ηλία Βρεττό να τραγουδήσει την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους. Η βραδιά είχε μεγάλη επιτυχία και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να την επαναλάβουν φέρνοντας αυτή τη φορά στην πόλη μας έναν γνήσιο λαϊκό τραγουδιστή.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεχωρίζει καθώς έχει έμφυτο ταλέντο στην μουσική. Εκτός από τη γνήσια λαϊκή φωνή του, έχει διαπρέψει και ως στιχουργός και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών. Από πολύ μικρός ξεκίνησε να δουλεύει στη νύχτα. «Είσαι μια θεά», «Με ξεχνάς», «Βρείτε μου κάποια που να χει αισθήματα», «Πρώτο θέμα», «Πουλάω τρέλα»  είναι ορισμένες από τις επιτυχίες που ερμήνευσε στο Ηχοδρόμιο το βράδυ της Κυριακής ο γνωστός καλλιτέχνης.

Με το μπουζούκι του στο χέρι τραγούδησε τις γνωστές του επιτυχίες και η διάθεση δεν άργησε να ανέβει. Οι αστυνομικοί ήπιαν, χόρεψαν και τραγούδησαν παρέα με τον γνωστό καλλιτέχνη, αφήνοντας τις έγνοιες μακριά για λίγες ώρες. Φυσικά το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τους περισσότερους. Ο Χάρης Κωστόπουλος ξενύχτησε τους αστυνομικούς της Ροδόπης και οι πρώτοι ευχήθηκαν και του χρόνου να γιορτάσουν όλοι μαζί την έλευση του νέου έτους.

 

Πηγή:  www.xronos.gr