Τεσσάρα στην πρωην ομάδα του ο Μαραντάς στο ντεμπούτο του στα Τρίκαλα!

Ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των Τρικάλων έκανε ο Γιώργος Μαραντάς με το 4-0 επί του Παναιγιάλειου, με τον Ξανθιώτη τεχνικό να δηλώνει χαρούμενος για τη νίκη αλλά και λυπημένος, αφού μέχρι πρότινος βρισκόταν στους «μελανόλευκους» του Αιγίου.

Ο προπονητής των Θεσσαλών, πάντως, ανέφερε ότι το τελικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, για να υπογραμμίσει ότι το μόνο που πρέπει να κρατήσουν οι «κυανέρυθροι» είναι οι τρεις βαθμοί. Στην ομάδα των Τρικάλων αγωνίζονται οι πρωην της Skoda Ξάνθης Κοντοδήμος, Ριζογιάννης, και του Πανθρακικού Μουμίν και Αρσενίεβιτς (σκόραρε το τέταρτο γκολ).

«Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα είμαι και χαρούμενος και λυπημένος. Χαρούμενος γιατί ήρθα στη νέα μου ομάδα και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Ξεκινήσαμε καλά τη συνεργασία μας. Αλλά και στεναχωρημένος γιατί έχασε η ομάδα η οποία προέρχομαι. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο να βρει τον δρόμο του και να ανακάμψει βαθμολογικά, γιατί αξίζει η ομάδα να βρίσκεται στην κατηγορία.

Όσον αφορά το παιχνίδι, επιθετικά ξεκινήσαμε αρκετά καλά, όμως είχαμε κάποια κενά στην άμυνα, τα οποία δεν μου άρεσαν καθόλου και κινδυνέψαμε δύο φορές. Πετύχαμε ένα γκολ σε καλό χρονικό σημείο και από εκεί και μετά δεν θεωρώ ότι κινδυνέψαμε. Στο ημίχρονο εντοπίσαμε τα αμυντικά λάθη, μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και τα εκμηδενίσαμε.

Στο δεύτερο μέρος επιθετικά ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε γκολ, όπως και έγινε, και τελικά το σκορ είναι η πραγματική εικόνα του αγώνα. Έχω μείνει ικανοποιημένος, αλλά το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι οι τρεις βαθμοί και να συνεχίσουμε για τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα», δήλωσε ο Μαραντάς.

Παράλληλα, ο τεχνικός του ΑΟΤ δεν έκρυψε ότι περιμένει την απόκτηση ενός επιθετικού και στην ερώτηση αν χρειάζονται μεταγραφές είπε συγκεκριμένα: «Μια δύο προσθήκες. Έχουμε επικεντρωθεί στη θέση ενός επιθετικού».