LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: ΑΕ Κομοτηνής – Ασπίδα Ξάνθης και Γέφυρα – ΓΑΣ Κομοτηνή

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις ΑΕ Κομοτηνής – Ασπίδα Ξάνθης και Γέφυρα – ΓΑΣ Κομοτηνή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής, μαθαίνει και απο την Γέφυρα όλες τις πληροφορίες και μεταδίδει…

Ώρα 17:30 Καλησπέρα από την Κομοτηνή. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Μαζί θα παρακολουθήσουμε το πρώτο “Ελ Θράκικο” για το 2016 και δεύτερο για την φετινή αγωνιστική περίοδο ανάμεσα στην ΑΕ Κομοτηνής και την Ασπίδα Ξάνθης, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση και για το παιχνίδι ανάμεσα στην Γέφυρα και τον ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ώρα 17:33 Πρώτη φορά θα συναντηθούν σε Εθνική Κατηγορία ΑΕ Κομοτηνής και Ασπίδα Ξάνθης. Η ομάδα της Κομοτηνής έρχεται από σερί πέντε νικηφόρων αγώνων, ενώ η Ασπίδα βρίσκεται ένα βαθμό από την κορυφή και θέλει να παραμείνει κοντά σε αυτή.

Ώρα 17:37 Δύσκολη αποστολή για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη την πρωτοπόρο Γέφυρα, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και την πολύ κακή παράδοση που έχει στο πρώτο παιχνίδι που δίνει στην αρχή κάθε ημερολογιακού έτους.

Ώρα 17:40 Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής έχει ως εξής: ΑΕ Κομοτηνής – Ασπίδα Ξάνθης, Χαλκηδόνα – Ορφέας Ν. Σκοπού, Αρετσού – ΧΑΝΘ, Ελευθερούπολη – Αγία Βαρβάρα, ΒΑΟ – Ίκαροι Σερρών, Γέφυρα – ΓΑΣ Κομοτηνή, Ζέφυρος – Γαλάτιστα.

Ωρα 17:42  Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η μετάδοση αυτή είναι προσφορά των “Αγροεφοδίων Σ. Παπούης και ΣΙΑ ΟΕ” στην Οδό Δημοκρατίας 12 στην Κομοτηνή, απέναντι από το κτήριο της Νομαρχίας Ροδόπης, όπου μπορείτε να βρείτε “ό,τι ζητάει ο αγρότης”: σπόρους, φάρμακα, λιπάσματα, είδη κήπου και εναλλακτικές καλλιέργειες σε προσιτές τιμές αλλά και συμβουλές από πτυχιούχους γεωπόνους (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:46  Επίσης χορηγός της σημερινής τριπλής μετάδοσης είναι οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα, Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:50  Επίσης την live μετάδοση των αναμετρήσεων προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:53  Τέλος να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης.

Ώρα 17:57 Διαιτητές στην Κομοτηνή είναι οι Τζιοπάνος και Παπαδόπουλος Χαρ. από τον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι Ξέρας και Καρακώστας από το Σύνδεσμο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Ώρα 17:59 Πεντάδες. Για την ΑΕ Κομοτηνής ξεκινάνε οι Σταματέλος, Χονδρόπουλος, Κουτσογιάννης, Θεοδωρίδης και Σιμάκης, ενώ για την Ασπίδα οι Κουμπάνης, Παπαδάκης, Χατζημιχαηλίδης, Κουτσογιάννης και Πετς.

Ώρα 18:00 Αν και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είχε ανακοινώσει ότι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσου Χαραλαμπίδη, εδώ στην Κομοτηνή δεν έγινε κάτι τέτοιο. Δείτε την συλλυπητήρια ανακοίνωση που είχε βγάλει η ΕΟΚ με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:07 Τέσσερα λεπτά αγώνα στην Κομοτηνή, 7-10 μπροστά στο σκορ η Ασπίδα.

Ώρα 18:20 Τέλος της πρώτης περιόδου στην Κομοτηνή, με την Ασπίδα να προηγείται με τρεις πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΑΕ Κομοτηνής – Ασπίδα Ξάνθης 14-17.

Ώρα 18:33 Πέντε λεπτά για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ΑΕ Κομοτηνής – Ασπίδα Ξάνθης 19-32.

Ώρα 18:48 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, με την Ασπίδα να έχει πάρει από την αρχή της δεύτερης περιόδου διψήφια διαφορά, εκμεταλευόμενη την καλή της άμυνα, τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ και τα πολλά λάθη της ΑΕ Κομοτηνής σε άμυνα και επίθεση. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής – Ασπίδα Ξάνθης 27-39.

Ώρα 18:50 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στη Γέφυρα, με την τοπική ομάδα να προηγείται με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Γέφυρα – ΓΑΣ Κομοτηνή 37-24.

Ώρα 18:55 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η μετάδοση αυτή είναι προσφορά από τους “Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδη” που έχουν καταστήματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή αλλά και παράδοση από το 1927, τα “Αγροεφόδια Σ. Παπούης και ΣΙΑ ΟΕ” στην  Κομοτηνή με όλα όσα ζητάει ο αγρότης, την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο και  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”.

Ώρα 19:01 Με καθυστέρηση ενός ημιχρόνου και πριν την έναρξη της τρίτης περιόδου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσου Χαραλαμπίδη.

Ώρα 19:10 Με επιμέρους σκορ 6-11 στα πρώτα πέντε λεπτά η Ασπίδα Ξάνθη έχει αυξήσει τη διαφορά και προηγείται με 33-50.

Ώρα 19:21 Τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, με την Ασπίδα να προηγείται με μεγάλη διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΑΕ Κομοτηνής – Ασπίδα Ξάνθης 37-56.

Ώρα 19:33 Πέντε λεπτά για το τέλος του αγώνα, με την Ασπίδα να προηγείται με 43-65 και να μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τα υπόλοιπα πέντε λεπτά της αναμέτρησης.

Ώρα 19:41 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή, με την Ασπίδα να κερδίζει εύκολα την ΑΕ Κομοτηνής. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής – Ασπίδα Ξάνθης 56-68.

Ώρα 19:45 Τέλος της αναμέτρησης και στη Θεσσαλονίκη, με τον ΓΑΣ Κομοτηνή να γνωρίζει την ήττα. Τελικό αποτέλεσμα: Γέφυρα – ΓΑΣ Κομοτηνή 70-57.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση και για το “Ελ Θράκικο” και για το παιχνίδι του ΓΑΣ Κομοτηνή. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθούν ρεπορτάζ από τις δύο αναμετρήσεις, πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση της Κομοτηνής και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία…