B’ Εθνική: Πικρή εντός έδρας ήττα για την Ροδόπη ’87 από την ανώτερη Λάρισα (+ photos)

Πικρή εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Ροδόπη ’87 από την Λάρισα, σε αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στην προσπάθεια για άνοδο στην Α’ Εθνική.

Αυτή είναι η πρώτη ήττα της Ροδόπης στο πρωτάθλημα. Η διακοπή των εορτών φαίνεται πως επηρέασε αρνητικά τις παίκτριες της Βίκυς Περιβολοπούλου που έδειξαν αγνώριστες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ οι αντίπαλες έδειξαν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, αφού πέρα από το νικητήριο τέρμα είχαν τρία δοκάρια, έχασαν πολλές ευκαιρίες και έδειξαν να διαθέτουν ένα πολυ καλό έμψυχο υλικό.

Στο 4′ η Μπουμπα έπιασε σουτ, σωτήρια έδιωξε όμως η Βαδάση. Στο 12′ η Λογου από δεξιά πέρασε δυο παίκτριες και έβγαλε την σέντρα,  η Χριστοφορου μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ, κόντραρε η μπάλα και κατέληξε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα εκτέλεσε το κόρνερ η Κατσαρού, η Συμεωνίδη έπιασε το γυριστό σουτ αλλά έδιωξαν οι αντίπαλες παίκτριες.

Στο 16′ η πολύ καλή Μπουμπα έπιασε το σουτ, λίγο άουτ και ένα λεπτό μετά η  Γαγαρα έπιασε το σουτ στο δεξί καθετο δοκαρι. Στο 38′ η υπεροχή της Λάρισας έφερε το μοναδικό τέρμα όταν η Λόγου έπιασε δυνατό ευθύβολο , η μπάλα χτύπησε αρχικά στο δεξί δοκάρι και τελικά κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 45′ η Λισγάρα έβγαλε την σέντρα αλλά η Πανίδου από το σημείο του πέναλτι έπιασε αέρα. Στο β’ ημίχρονο είχαμε κυρίως παιχνίδι κέντρου, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενες είχαν σύο σπουδαίες ευκαιρίες. Στο 55′ η Τσουκα έπιασε το σουτ και η μπάλα έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 57′ πάλι με την τσούκα πρωταγωνίστρια, που πάσαρε στην Χριστοφόρου, αυτή έπιασε το σουτ αλλά μπλόκαρε η Βαδαση.

Διαιτητης ο Ελευθερακος με βοηθούς τους Πασχαλιδη και Χαραλαμπιδου της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Βαδαση, Κουφού, Κατσαρού, Ψαρίδου (39′ Λισγάρα), Γεωργαντά (46′ Πατεράκη), Γιαμπούρη, Συμεωνιδη, Ζαχαρια, Πανιδου, Τερζίδου (82′ Σωκρατους), Περιβολοπούλου.

ΛΑΡΙΣΑ: Ναση, Κουκου, Αγγελου (65′ Βοικλη), Ρηγα, Γαγαρα (85′ Πουλιου), Πουλιωτη, Σιμουλη, Σωτηριαδη, Χριστοφορου, Λογου, Μπουμπα (52′ Τσουκα)