Το pregame του αγώνα Βέροια-Πανθρακικός (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση θα δώσει ο Πανθρακικός στην Βέροια, και θέλει βαθμό και κυρίως βαθμούς απέναντι σε έναν αντιπαλο που έχει τους ίδιους στόχους.

O φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό, με εξαίρεση την τεσσάρα στην Τρίπολη και στην ζώνη του υποβιβασμού σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος Πανθρακικός, αντιμετωπίζει στην Βέροια την χειρότερη μαζί με την δική του εντός έδρας ομάδα. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι και οι Κομοτηναίοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα (ισοπαλίες σε Θεσσαλονίκη σε Τούμπα και Καυταντζόγλειο και νίκη στο Περιστέρι) μετά το 0-4 από τον Αστερα (17:15 LIVE ThrakiSportS).

O Πανθρακικός μετά και την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναικού έφαγε “σφαλιάρα” στην Τρίπολη στην αυλαία του δεύτερου γύρου, χαλόντας τις θετικές τελευταίες εντυπώσεις.΄Ετσι παραμένει προτελευταίος στην βαθμολογία με 11 πόντους, στο -5 απ’ τον Ατρόμητο (αγώνα λιγότερο με Λεβαδειακό) και τον Παναιτωλικό που έχουν 16, και -6 από την Ξάνθη που έχει 17, αλλά αγώνα λιγότερο με τον ΠΑΟΚ, πράγμα που δείχνει ότι ο Πανθρακικός θέλει βαθμό ή βαθμούς στον αγώνα με την Βέροια που έχει 18 βαθμούς και μόλις στον προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι σημείωσε την πρώτη της νικη στο πρωτάθλημα (1-0 τον Αστέρα Τρίπολης).

Ο Ελευθερόπουλος θα στερηθεί τους τραυματίες Τζάνη που χάνει τη σεζόν και τον Μπαικαρά (αν και συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας έμεινε εκτός αποστολής) και τον Σερφά που είναι τιμωρημένος. Έτσι στην αποστολή του Πανθρακικού μετέχουν οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σέτι, Μεχία, Ηλιάδης, Λαδάκης, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Χασομέρης, Βάλτερ, Μουδούρογλου, Χαβίτο και Ίγκορ.

Εκτός έδρας ο Πανθρακικός είναι καλύτερος από ότι στην Κομοτηνή (6 βαθμοί εκτός, 5 εντός), έχοντας μια νίκη, 3 ισοπαλιες και 4 ήττες.

Σε μέτρια κατάσταση βρίσκεται η Βέροια, που φήμες λένε ότι έχει οικονομικά θέματα με τον μεγαλομέτοχο της αλλά και του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη, ωστόσο με διαφορά επτά βαθμων από τον αντίπαλό της και φαντάζει το φαβορί κόντρα στον Πανθρακικο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής πήρε στην αποστολή τους Καντιμοίρη, Λόπεζ, Πούγγουρα, Oστοιτς, Σιόντη, Νέτο, Mαλόν, Νάστο, Aρτσε, Μαραγκό, Μπατιόν, Γιαννούλη, Γεωργιάδη, Mαγέφσκι, Aμπντουν, Kόλα, Kαικούτ και Ναζλίδη.

Στην φετινή σεζόν η Βέροια δεν δείχνει τόσο δυνατή στην έδρα της όσο τα προηγούμενα χρόνια, με μόλις 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, με τα ίδια στατιστικα που έχει και ο Πανθρακικός εντός, πράγμα που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο πάντα επικίνδυνος στην κόντρα Πανθρακικός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Στον αγώνα του Πανθρακικού με την Βέροια διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος της ΕΠΣ Τρικάλων με βοηθούς τους Θόδωρο Νταλούκα (ΕΠΣ Τρικάλων) και Αντώνη Δίπλαρη (ΕΠΣ Καρδίτσας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου.

Αυτή θα είναι η 8η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βέροια και Πανθρακικό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Στις προηγούμενες 7 φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, ο Πανθρακικός επικράτησε 2 φορές (και πέρυσι), η «Βασίλισσα» του Βορρά νίκησε τρείς φορές, και δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

Ο αγώνας αρχίζει στις 17.15 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThrakiSportS, που θα είναι παρών στο γήπεδο της Βέροιας για να καλύψει από κοντά την προσπάθεια του Πανθρακικού.