Super League: Αλλαγή έδρας και ώρας στους αγώνες εφήβων και παίδων του Πανθρακικού με τον Ηρακλή!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

Αλλαγή έδρας αποφασίστηκε στους Κυριακάτικους αγώνες των εφήβων Κ17 και παίδων Κ15 του Πανθρακικού με τον Ηρακλή, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι αγωνιστικοί χώροι των γηπέδων Αιγείρου και Μεσσούνης όπου ήταν αρχικά προγραμματισμένοι.

Συγκεκριμένα και οι δυο αγώνες αποφασίστηκε να γίνουν στο πλαστικό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο αγώνας των εφήβων για τα Κ17 Πανθρακικού – Ηρακλή θα διεξαχθεί στις 15.00 (αρχικά ήταν προγραμματισμένος για τις 14.15 και στο γήπεδο Αιγείρου). Ο αγώνας των παίδων για τα Κ15 Πανθρακικού – Ηρακλή θα διεξαχθεί στις 17.00 (αρχικά ήταν προγραμματισμένος  στις 14.00 στο γήπεδο Μεσσούνης).

Θυμίζουμε το γήπεδο Μεσσούνης χρησιμοποιεί σαν έδρα ο ΑΟ Φαναρίου που θα αγωνιστεί για την Α2 κατηγορία το απόγευμα του Σαββάτου με την Βιστωνίδα Κοπτερού (δείτε τα προγράμματα και τους διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης με ένα κλικ ΕΔΩ), ενώ στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης πριν τους αγώνες Πανθρακικού με Ηρακλή, θα αγωνιστεί στις 13.00 την Κυριακή η Ροδόπη ’87 με την ΑΕ Λάρισας (δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές της Β’ Εθνικής Γυναικών με ένα κλικ ΕΔΩ).