Σπουδαία νίκη με ανατροπή επί των Νέων της ΑΕΚ για την Κ20 της Ξάνθης

Με το… δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το 2016 η Κ20 της Skoda Ξάνθη και μάλιστα εκτός έδρας και απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο όπως η ΑΕΚ.

Το Σάββατο το μεσημέρι ανέτρεψε το 1-0 της ΑΕΚ που είχε διαμορφωθεί από το 51ο λεπτό με τέρμα του Τσέλιου και σκοράροντας στο 58’ με το πέναλτι του Μελισσόπουλου και στο 68’ με το σουτ του Λαζαρίδη πήρε τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δημοτικό Σπάτων βρέθηκε και ο τεχνικός της μεγάλης ομάδας της Ένωσης  Γκουστάβο Πογιέτ αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Με τους τρεις βαθμούς και την 3η διαδοχική νίκη η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά έφτασε τους 29 βαθμούς μεγαλώνοντας παράλληλα το αήττητο σερί της.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Μπερέτας (Βιτσεντζάτος – Γκούβας) της ΕΠΣ Αν. Αττικής.

AEK: Πάντος, Βιδάλης (68’ Παπάζογλου) Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Λίτσι, Ασπρογιάννης (59’ Γαλανόπουλος) Καρβουνίδης (86’ Ψάνης) Αντωνίου, Τσέλιος,  Βλαχομήτρος

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Κώστας (86’ Πουλουκτσής), Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος, Δημητριάδης, Λαζαρίδης (75’ Σαμπανίδης), Φασίδης (60’ Χατζής).