Photos: 30 κλικ από την λευκή ισοπαλία που απέσπασε ο Πανθρακικός στην Βέροια

Έναν ακόμη βαθμό εκτός έδρας απέσπασε ο Πανθρακικός στην Βεροια, αποσπώντας “λευκή” ισοπαλία απέναντι στην τοπική ομάδα, που σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι της πέταξε βαθμούς, , για την 17η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν μοναδική ευκαιρία για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, όμως στο 65ο λεπτό ο Κόλα σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στο 21ο λεπτό ο Πανθρακικός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα όταν ο Ντιγκινί σούταρε από τα όρια της περιοχής, όμως ο Λόπεθ έδιωξε εντυπωσιακά.

Επτά λεπτά αργότερα, η Βέροια είδε το σουτ του Κόλα έξω από την περιοχή να μπλοκάρει ο Αθανασιάδης, ενώ στο 40` ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής εκμεταλλευόμενος και την λάθος έξοδο του Αθανασιάδη, όμως ο Παπαγεωργίου έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, η Βέροια έχασε νέα τεράστια ευκαιρία. Ο Ναζλίδης έκανε την καρφωτή κεφαλιά μετά το κόρνερ του Γεωργιάδη, όμως ο Αθανασιάδης με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Η πίεση της Βέροιας εντάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, στο 65` λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κόλα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Άρτσε, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πανθρακικός λίγο έλειψε να «κλέψει» τους βαθμούς της νίκης, όμως στο 69` η κεφαλιά του Μελίσση πέρασε δίπλα από το δεξί «γάμα» της εστίας του Λόπεθ. Το ματς ολοκληρώθηκε με ακόμη μία ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπατιόν στο 86, όμως η Μελίσσης έδιωξε πάνω στη γραμμή με το κεφάλι.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Όστοϊτς (75′ Νάστος), Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (60′ Αμπντούν), Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Κόλα (81′ Καϊκούτ).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντιγκινί, Λαδάκης (73′ Ηλιάδης), Μπουγαΐδης, Χαβίτο, Μεχία, Βάλτερ (58′ Χασομέρης), Ροτζέριο Μάρτινς (53′ Ίγκορ)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ INTIME…