LIVE από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας: ΑΕΚ – Skoda Ξάνθη 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Skoda Ξάνθη για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και θα σας μεταδώσει όλες τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη στο παιχνίδι ΑΕΚ – Skoda Ξάνθη, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σε λιγότερο από μία ώρα.

Ωρα 18:43  Με την αναμέτρηση αυτή κάνει ποδαρικό στο 2016 η Ξάνθη, αφού το ματς με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε μια εβδομάδα πριν.

Ωρα 18:45 Αντιθέτως, η ΑΕΚ παίζει τρίτο ματς σε επτά μέρες, έχοντας νικήσει Πλατανιά και Λεβαδειακό για πρωτάθλημα και κύπελλο, σε εκτός έδρας αναμετρήσεις την περασμένη Κυριακή και Τετάρτη αντίστοιχα.

Ωρα 18:48  Μένουν λιγότερα από 45 λεπτά για την έναρξη του ματς, ενώ αυτήν την στιγμή διεξάγεται το ματς της άλλης ομάδας της Θράκης, του Πανθρακικού στην Βέροια, για το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε ΕΔΩ.

Ωρα 18:51  Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 18:54  Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά για όλες τις μάρκες. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Ωρα 18:57  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:59 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και φυσικά  Tζόκερ τώρα που έχει πολλαπλό τζακ ποτ. Μέχρι τις 9.30 μπορείτε να παίξετε τα δελτία σας και να διεκδικήσετε  εκατομμύρια ευρώ!

Ωρα 19:01  Λιγότερο από μισή ώρα για την έναρξη του ματς, πάμε να δούμε τις συνθέσεις όπως ήρθαν πριν λίγο στα δημοσιογραφικά θεωρεία

Ωρα 19:04  Για πρωτη φορά από τότε που έφυγε από την Ξάνθη, ο Πέτρος Μάνταλος θα παίξει αντίπαλός της για αγώνα πρωταθλήματος. Ανέστης, Γκάλο, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Κορδέρο, Σιμόες, Μάνταλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης και 11 του αρχικού σχήματος της ΑΕΚ.

Ωρα 19:06  Οι έντεκα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την Ξάνθη περιέχουν Γούτα στο αρχικό σχήμα! Αναλυτικά: Τσενάμο, Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, Γουάλας, Φλίσκας, Λουσέρο, Νιέτο, Βασιλακάκης, Ερέα, Σολτάνι.

Ωρα 19:09  Σχετικά λίγος ο κόσμος και μόνο στο κάτω πέταλο, περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη. Στο πέταλο της ORIGINAL υπάρχει πανό που γράφει: «Η ΠΑΕ συγχωρεί. Ο λαός της ΑΕΚ ποτέ».

Ωρα 19:11  Η αναφορά προφανώς στο στεφάνι που έστειλε χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη. Στεφάνι έστειλε και η Ξάνθη, δείτε το ρεπορτάζ του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 19:15  Στην προϊστορία των δύο ομάδων στην Αθήνα για το πρωτάθλημα η Ξάνθη δεν έχει φύγει ποτέ νικήτρια. Εχει αποσπάσει πέντε ισοπαλίες, δύο με 0-0, αλλά έχει ηττηθεί 17 φορές. Η τελευταία πριν τρία χρόνια, 12 Γενάρη του 2013, με 1-0 με γκολ του Πετρόπουλου στο ΟΑΚΑ, την σεζόν που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε.

Ωρα 19:17  Ωστόσο η Ξάνθη έχει φύγει νικήτρια μια φορά, το 1997, αλλά όχι για το πρβτάθλημα αλλά για τον θεσμό του κυπέλλου.

Ωρα 19:21  Συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου.

Ωρα 19:26  Τώρα έχουμε την επίσημη είσοδο των δύο ομάδων, με τον Μάνταλο να τίθεται αντίπαλος των πρώην συμπαικτών του, ανάμεσά τους και τον Γούτα που επιστρέφει μετά από έξι μήνες στην ομάδα, στο Στάδιο όπου είχε πει αντίο, στο ΟΑΚΑ και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωρα 19:32   Πάμε για την έναρξη της αναμέτρησης

1′  Εναρξη του αγώνα με ευκαιρία για την ΑΕΚ. Φάουλ του Μάνταλου, κεφαλιά του Αραβίδη, άουτ η μπάλα.

5′  Αδύναμο το σουτ του Μπαρμπόσα, μπλόκαρε εύκολα ο Τσενάμο.

8′  Διαμαρτύρεται για πέναλτι ο Αραβίδης, που τον έχασε αρχικά ο Γούτας και φάνηκε κάπως να τον σπρώχνει αλλά ο ίδιος έπεσε σε δεύτερο χρόνο και μάλλον όταν διαπίστωσε ότι έχει χάσει τον έλεγχο της μπάλας, που πήγε κόρνερ. Ανάβουν τα αίματα.

10′  Γκολ η ΑΕΚ. Σκόρερ ο Αραβίδης. Πιάνει το μακρινό σουτ ο Μάνταλος, σκάει η μπάλα κάτω, ο Τσέναμο διώχνει αλλά δεν μπορεί να μπλοκάρει, ο Αραβίδης παίρνει το ριμπάουντ από κοντά και ανοίγει το σκορ. ΑΕΚ – Ξάνθη 1-0

13′  Πρώτη ευκαιρία για την Ξάνθη. Φάουλ του Ερέα από καλή θέση, κοντράρει λίγο στο τείχος η μπάλα, αλλάζει πορεία αλλά και εξασθενεί, μπλόκαρε εύκολα ο Ανέστης.

17′  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ η Ξάνθη!  Ο Καρίμ Σολτάνι σκόρερ με σουτ στην κίνηση, από εκτέλεση φάουλ του Νιέτο. Πανηγυρίζει ο Σολτάνι κουνώντας τα χέρια σαν να κοιμίζει μωρό (δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό), δείχνοντας τον Νιέτο, τον δημιουργό. Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ 1-1

20′  Αξίζει να αναφέρουμε ότι εδώ και λίγη ώρα κάνει ζέσταμα ο Καρυπίδης, αλλά δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στους αμυντικούς της Skoda, δεν έχουμε καταλάβει κάτι πάντως…

25′  Συμπληρώσαμε το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, έχει ρυθμό πλέον το ματς και είναι ισορροπημένο

29′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Εξω ο Γούτας, μέσα ο Καρυπίδης. Για αυτόν τον είχε σηκώσει τελικά, μάλλον έκρινε ότι είναι ανέτοιμος για τόσο μεγάλο ματς μετά από τόσο μεγάλη αποχή.

32′ Ο Μπαρμπόσα έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Αραβίδη, αυτός πρόλαβε τον Τσενάμο αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης κατάφερε να διώξει τελικά πριν ο Αραβίδης πέσει επάνω και γκρεμοτσακιστεί. Νέεςς διαμαρτυρίες για πέναλτι αλλά ο Κουκουλάκης λέει παίζεται.

36′ Κίτρινη κάρτα στον Βασιλακάκη που υπέπεσε σε φάουλ σε πολύ καλή θέση για την ΑΕΚ, που πέρασε πάντως ανεκμετάλλευτο. Είναι η πρώτη κίτρινη στο ματς.

43′ Παραλίγο αυτογκόλ του Σιμόες μετά το γύρισμα του Νιέτο από αριστερά.

45′ Ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Αραβίδη ξανά αλλά ο Τσέναμο απέκρουσε το σουτ από κοντά. 

45+1′ Κεφαλιά του Αραβίδη, απέκρουσε ο Τσέναμο. Νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ.

45+2′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η Ξάνθη στέκεται πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: ΑΕΚ – Skoda Ξάνθη 1-1

Ωρα 20:27  Αξίζει να θυμίσουμε ότι η μετάδοδη αυτού του αγώνα είναι προσφορά του  καφέ μπαρ El Clasico, του συνεργείου αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ”του θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείου “Pilion Terra”, και του πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. 

Ωρα 20:32  Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως διαπιστώσαμε στο ημίχρονο, στα επίσημα του ΟΑΚΑ παρακολουθεί το ματς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε. Σίγουρα έχει τα μάτια του στους Μάνταλο και Αραβίδη, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα ξεχωρίσει και κάποιον παίκτη της Ξάνθης.

Ωρα 20:36  Πάμε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

48′ Κίτρινη κάρτα στον Νιέτο.

52′ Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ωραία ενέργεια και σουτ του Βάργκας αλλά έφυγε άουτ.

53′  Γκολ η ΑΕΚ. Σκόρερ ο Μπαρμπόσα με ωραίο σουτ, σαν και αυτό του Σολτάνι, στην κίνηση, με το αριστερό. Η πάσα από τον Βάργκας, ξέφρενα πανηγύρια στο ΟΑΚΑ. ΑΕΚ – Ξάνθη 2-1

57′ Κίτρινη κάρτα στον Σολτάνι.

58′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Καπετάνος στη θέση του Ερέα.

63′ Πέναλτι για την Ξάνθη σε σπρώξιμο του Λαμπρόπουλου στον Καπετάνο. Αμσισβητείται έντονα από τους γηπεδούχους που διαμαρτύρονται αλλά ο Κουκουλάκης δεν αλλάζει γνώμη.

64′ Χάνεται η ευκαιρία για την Ξάνθη! Αποκρούει ο Ανέστης την εκτέλεση του Νιέτο! Και αμέσως μετά ο Σολτάνι δεν προλαβαίνει, διώχνουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

70′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ντιμιτρόφ στη θέση του Νιέτο.

72′ Δύο αλλαγές η ΑΕΚ. Ο Γιόχανσον στη θέση του Βάργκας και ο Κολοβέτσιος σε αυτή του Μάνταλου. Θωρακίζει τη μεσαία γραμμή θέλοντας να διατηρήσει το υπέρ του σκορ ο Πογιέτ.

79′ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Τζιμπούρ στη θέση του Μπαρμπόσα που παίρνει το χειροκρότημα. Ολοκλήρωσε τις κινήσεις του ο προπονητής της Ένωσης.

81′ Κίτρινη κάρτα στον Ντίντακ.

84′ Κίτρινη κάρτα στον Αραβίδη.

85′ Κίτρινη κάρτα στον Λισγάρα.

86′  Προσπαθεί να κερδίσει χώρο η Ξάνθη, έχει πέσει ο ρυθμός και έχει γίνει πιο σκληρό το ματς, παίζονται και πολλά από πλευράς τακτικής και καθυστερήσεων πλέον ενώ έχουμε μπει στο τελευταίο πεντάλεπτο.

90′ Τέσσερα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

90+1′ Πολύ καλή ευκαιρία για την Ξάνθη!Κόρνερ, κεφαλιά του Βασιλακάκη από πολύ καλή θέση και η μπάλα άουτ.

90+4′  Τέλος της αναμέτρησης. Η Ξάνθη θα μπορούσε να φύγει με κάτι περισσότερο από την ήττα από το ΟΑΚΑ, ωστόσο η παράδοση που την θέλει να μην φεύγει ποτέ νικήτρια και συνήθως ηττημένη συνεχίστηκε. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕΚ – Skoda Ξάνθη 2-1

Ωρα 21:31  Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσέφερε το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 21:34  Επίσης, την αναμέτρηση σας προσέφερε  το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά για όλες τις μάρκες. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Ωρα 21:38  Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 21:42  Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης ήταν και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και φυσικά  Tζόκερ.

Ωρα 21:45  Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η live μετάδοση του ThrakiSportS από το ΟΑΚΑ. Σας ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν μαζί μας. Ακολουθεί πλήρες ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, καλό σας βράδυ. Τελικό αποτέλεσμα από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας: ΑΕΚ – Ξάνθης 2-1