Super League: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και οι διαιτητές για τις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα για τα πρωταθλήματα Κ15, Κ17 και Κ20, που κάνουν πρεμιέρα για το 2016, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Για το πρωτάθλημα Κ20 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής η τέταρτη της βαθμολογίας Ξάνθη το Σάββατο (9/1) θα ταξιδέψει στην Αθήνα όπου στις 11.00 στο γήπεδο Σπάτων θα αντιμετωπίσει την έκτη ΑΕΚ που έχει τέσσερις πόντους λιγότερους με διαιτητές τους Μπερέτα, Βιτσεντζάτο και Γκούβα από την ΕΠΣ Ανατ. Αττικής, ενώ την επόμενη μέρα την Κυριακή (10/1) ο προτελευταιος Πανθρακικός στο γήπεδο Παλατιτσίων Ημαθίας θα φιλοξενηθεί από την έβδομη Βέροια. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Μελιτζανίδης, Γαβρας, Μοσχόπουλος από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής περιλαμβανει τους αγώνες ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα, Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, Πανιώνιος-Ηρακλής, Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος-Πλατανιάς και Καλλονή-Παναθηναικός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ17 στον Β’ Όμιλο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, την Κυριακή (10/1) η δεύτερη Ξάνθη ταξιδεύει στα Ιωάννινα όπου θα αντιμετωπίσει στις 11.00 στο γήπεδο Ανατολής τον τρίτο ΠΑΣ με διαιτητές τους Σταματελόπουλο, Χαρίση και Τσάντα της ΕΠΣ Ηπείρου. Την ίδια ημέρα στις 14.15 στο γήπεδο Αιγείρου ο τελευταίος Πανθρακικός υποδέχεται τον τέταρτο Ηρακλή με διαιτητές τους Κακουλίδη, Καραγεωργίου και Ραιφ της ΕΠΣ Θράκης. Αυτή την αγωνιστική ρεπό έχει ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ15 στον Β’ Όμιλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου, την Κυριακή (10/1) η δεύτερη Ξάνθη ταξιδεύει στα Ιωάννινα όπου θα αντιμετωπίσει στις 11.00 στο γήπεδο σταυρακίου τον ουραγό ΠΑΣ με διαιτητές τους Μπόσια, Σπυροπώτη και Κόττορο της ΕΠΣ Ηπείρου. Την ίδια ημέρα τρεις ώρες αργότερα στις 14.00 στο γήπεδο Μεσσούνης ο προτελευταίος Πανθρακικός υποδέχεται τον τρίτο Ηρακλή με διαιτητές τους Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδη και Τσιφλίδου της ΕΠΣ Θράκης. Ρεπό έχει ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ