Το Σαββατοκύριακο στην Κομοτηνή το 1ο Πανελλήνιο Open του 2016

Στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Όπεν Βετεράνων για το 2016.

Το πρωτάθλημα έχει προκηρυχθεί από την Ε.Ο.Φ.Σ.Α. που έχε στείλει σχετικό έγγραφο προς τα Σωματεία-Μέλη Ε.Ο.Φ.Σ.Α. των Περιφερειών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θράκης, Πελοποννήσου & Νήσων Ιονίου, Αττικής Βοιωτίας και Εύβοιας και  Σερρών & Ανατολικής Μακεδονίας.

Τόπος ορίζεται το κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ημερομηνίες διεξαγωγής το προσεχές Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου. Διοργανωτής είναι ο αθλητικός σύλλογος  Δημοκρίτειο Κομοτηνής σε συνεργασία με την  Ε.Ο.Φ.Σ.Α.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 35 ετών που οφείλουν να δηλώσουν συμμετοχή ως την Πέμπτη 7/1/2016 με το κόστος να ορίζεται στα 5 ευρώ το άτομο.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα Απλό Ανδρών, Απλό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό  Γυναικών, Διπλό Μικτό. Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα αποφασισθεί από την Τεχνική Επιτροπή ανάλογα με τον αριθμό των δηλωθέντων αθλητών και αθλητριών ανά αγώνισμα.

Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α δηλώνει ότι δεν θα καλύψει την διαμονή και την μετακίνηση των αθλητών, καθώς τα σωματεία θα πρέπει  να μεριμνήσουν από μόνα τους για την διαμονή και μετακίνηση των αθλητών τους.

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να αγωνίζονται με αθλητική ενδυμασία. Κάθε αθλητής μπορεί να συμμετέχει και στα τρία αγωνισματα. Στους νικητές  θα δοθούν πλούσια δώρα. Αυτή είναι η αφίσα των αγώνων…

 2016_01_09_10_afisa