Με μείoν τέσσερις παίκτες στο ρόστερ θα παλέψει για την παραμονή του ο Έβρος Σουφλίου!

Δεν σταματούν τα προβλήματα για την ομάδα του Έβρου Σουφλίου, μετά τις δυσκολίες που βρήκε μπροστά του ακόμη και στο να προπονηθεί (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ), καθώς ετοιμάζεται για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα στο Σουφλί αλλά και γενικότερα για τον δεύτερο γύρο οπού θα δώσει σκληρή μάχη μήπως και καταφέρει και διατηρηθεί για ακόμη μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Βλέπεται πέρα απο τα όποια θέματα έχει να λύσει ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Χατνάκης, θα πρέπει να βρει και λύσεις εκ των έσω για τις αποχωρήσεις που ήδη έχουν υπάρξει, και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, τέσσερις παίκτες  ήδη έχουν φύγει απο το Σουφλί και όλοι έδιναν σημαντικές λύσεις για την ομάδα του Έβρου.

Ίσως η πιο σημαντική απώλεια είναι αυτή του Εβρίτη μεσοεπιθετικού Γιώργου Λίτσκα, κυρίως για το γεγονός πως μιλάμε για έναν παίκτη που ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας αλλά και απο τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, έχοντας παραστάσεις ακόμα και από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού αποφάσισε μετά απο την πολύ καλή παρουσία που είχε στο Σουφλί στο πρώτο μισό της σαιζόν να κάνει το βήμα παραπάνω, και να αναζητήσει νέο ποδοσφαιρικό προορισμό ενδεχομένως και σε ανώτερη κατηγορία. Ήδη τον έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες, με τον ίδιο να μελετά με προσοχή τις επιλογές του.

Πέρα όμως απο τον Λίτσκα που με την αποχώρηση του δημιουργείται ένα σημαντικό κενό στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ο προπονητής του Έβρου “πονοκεφαλιάζει” για την αποχώρηση των Αλέξανδρο Αλεξίου και των αδερφών Μπάμπη και Χάρη Λουιζίδη. Ο 23χρονος Αλεξίου που ήταν φαντάρος, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Βόρειο Έβρο και αποχώρησε με πιθανότερο προορισμό την πατρίδα του Αθήνα. Είχε δώσει σημαντικές λύσεις στην άμυνα του Σουφλίου, που τον απέκτησε απο το Κορωπί, έχοντας και αρκετές συμμετοχές ως βασικός.

Ωστόσο και τα αδέρφια Λουιζίδη προσέφεραν σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου,  ο Μπάμπης ως μέσος και ο αδερφός του Χάρης στην άμυνα. Οι δύο Θεσσαλονικείς ποδοσφαιριστές πήραν τα δελτία τους και αναζητούν τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό τους μετά τους Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Αγιονερίου, Παναργειακό και φυσικά το εξάμηνο παρουσίας τους στο Σουφλί.

Πλέον ο Δημήτρης Χατνάκης ψάχνει εκ των έσω αντικαταστάτες για τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν και ενόψει τις αναμέτρησης με την Καβάλα στο Σουφλί, χωρίς να αποκλείεται το προσεχές διάστημα η ομάδα του Έβρου Σουφλίου να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες του τοπικού της ΕΠΣ Έβρου.