Γ’ Εθνική: Επιμένει Θρακιώτικα ο Νέστος που πήρε Κούτρα και Αμουτζάκη!

Σε ακόμη δύο προσθήκες προχώρησε η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, που συνεχίζει να “ψωνίζει” από την Θρακιώτικη αγορά, καθώς μετά τους Αβογιάν, Μελισσόπουλο και τους ήδη αρκετούς που έχει στο ρόστερ του προχώρησε στην απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών με καταγωγή απο την Ξάνθη.

Ο 20χρονος αμυντικός Νίκος Κούτρας(τον βλέπετε στην φωτογραφία), από την Διομήδεια της Ξάνθης, ξεκίνησε από τα τμήματα Υποδομής της Skoda Ξάνθη για να μεταπηδήσει στην συνέχεια Πανθρακικό οπού αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κ20 της ομάδα της Κομοτηνής. Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ-χαφ μόλις έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια από ομάδες της Γ’ Εθνικής, αλλά και από πολλές ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά εν τέλει επέλεξε αυτή του Παύλου Μελά Κουτσού, οπού μετά απο έξι μήνες πήρε την απόφαση να αποδεχτεί την κρούση του Νέστου Χρυσούπολης.

amoutzakisΗ δεύτερη περίπτωση αφορά τον τερματοφύλακα Δημήτρη Αμουτζάκη, που αγωνιζόταν στην Αθήνα και τους Τράχωνες Αλίμου. Πέρα απο την ομάδα του Αλίμου ο Αμουτζάκης, που και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης, έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Skoda Ξάνθη και εν συνεχεία το 2013 μετά το Νέστο Χρυσούπολης αγωνίστηκε στην Football League με τα χρώματα του Φωκικού.