Photos: Η βράβευση Μάνταλου από τον «Γαλανόλευκο Φάρο» και η ξενάγηση στο Μουσείο Εθνικής Ομάδας

Με αφορμή την παρουσία της AEK στα Χανιά, για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά, ο κομοτηναίος παίκτης της Ένωσης Πέτρος Μάνταλος βρέθηκε στο μουσείου της Εθνικής Ομάδας που έχει δημιουργήσει ο “Γαλανόλευκος Φάρος” στην κρητική πόλη.

Μαζί με τον Μάνταλο ήταν και ο επίσης διεθνής παίκτης της Ένωσης Χρήστος Αραβίδης, όπως και η παλιά δόξα της ΑΕΚ αλλά και της Εθνικής Βασίλης Δημητριάδης (ενώ την Τρίτη βραβεύθηκε στον ίδιο χώρο ο πρώην προπονητής του Μάνταλου στην ΑΕΚ νυν του Ατρομήτου και σκόρερ του ιστορικού ημιτελικού με την Τσεχία Τραϊανός Δέλλας).

Ο Μάνταλος υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους δεκάδες φίλους της ΑΕΚ και της Εθνικής που βρέθηκαν στον “Γαλανόλευκο Φάρο”. Ο θρακιώτης παίκτης βραβεύθηκε από το ΔΣ του συλλόγου της Εθνικής Ομάδας, ξεναγήθηκε στο μουσείο και φυσικά υπέγραψε την φανέλα της Εθνικής με το Νο18.

Δείτε το φωτορεπορτάζ, από τις εικόνες που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου» και φίλος του ThrakiSportS Νίκος Φλέκας…