Όλα τα είχε, ο χιονιάς του έλειπε! Χωρίς προπονήσεις πάει ο Έβρος Σουφλίου στη μάχη της σωτηρίας

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την ομάδα του Έβρου Σουφλίου. Δεν τους έφταναν όλα όσα αντιμετωπίζουν, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, έχουν και τον καιρό με την έντονη χιονόπτωση να έχει δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων στο Σουφλί αλλά και σχεδόν όλο τον Βόρειο Έβρο.

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του Δημήτρη Χατνάκη είναι το γεγονός πως παρότι διανύουμε ήδη την πέμπτη μέρα του 2016, η ομάδα του Σουφλίου λόγω του χιονιά δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει ούτε μία προπόνηση, καθώς το χιόνι έχει καλύψει κάθε σπιθαμή του Δημοτικού Σταδίου του Σουφλίου “Δημήτρης Μπακιρτζής” όπως και όλα τα γειτονικά γήπεδα. Αυτό αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για την ομάδα του Βόρειου Έβρου που έχει μπροστά της δύο “τελικούς”.

Η ομάδα του Έβρου δεν έχει προπονηθεί εδώ και περίπου 16 μέρες και ευελπιστεί ότι την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου ή το αργότερο την Πέμπτη 7 του μηνός θα βρεθεί μια λύση, καθώς ακολουθούν δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις. Αρχικά την Κυριακή 10 Ιανουαρίου με την ομάδα της Καβάλας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο γήπεδο του Σουφλίου και εν συνεχεία στο ίδιο γήπεδο την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου με τον Ορέστη Ορεστιάδας για το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου.