Γ’ Εθνική: Πλήγμα με Καζάκη στην Καβάλα που χάνει την αναμέτρηση με το Σουφλί!

Χωρίς τον Κομοτηναίο, απο τον Ίασμο για την ακρίβεια, ποδοσφαιριστή Βλάση Καζάκη θα παραταχθεί στο πρώτο παιχνίδι για το 2016 η ομάδα της Καβάλας που την Κυριακή θα αγωνιστεί στο Σουφλί απέναντι στον τοπικό Έβρο.

Πέρα απο τον πρώην επιθετικό των Ξάνθης και Πανθρακικού που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες ο προπονητής των “αργοναυτών” Γιώργος Γουνελάς δεν υπολογίζει και τον Σωκράτη Κωνσταντινίδη θα έχει όμως στην διάθεση του δύο σημαντικές επιστροφές αυτές των Μπρατσιάνι και Παππά.

Ειδικότερα αυτή του πρώην μεσοεπιθετικού της Skoda Ξάνθη Χάρη Παππά λύνει τα χέρια του τεχνικού του ΑΟΚ καθώς ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός αποτελεί κομβικό παίκτη για την ομάδα της Μακεδονίας.

Πέρα απο τα αγωνιστικά στην ομάδα της Καβάλας προχωράνε και τον μεταγραφικό σχεδιασμό και μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην πόλη της Καβάλας οι “αργοναύτες” θέλουν μέχρι την Κυριακή να προχωρήσουν σε 1-2 μεταγραφές, ενώ μια από τις περιπτώσεις που ακούγονται έντονα είναι αυτή του ποδοσφαιριστή του Έβρου Σουφλίου και πρώην του Πανθρακικού Γιώργου Λίτσκα για τον οποίο όμως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.