Photos: Ο απολογισμός της… λειψής δεύτερης μέρας του Πρωτοχρονιάτικου τουρνουά Ακαδημιών της Skoda Ξάνθη

Ραντεβού για το… Πάσχα, όπως μας ανέφερε χαριτολογώντας υπεύθυνος Ακαδημίας που μετείχε στο τουρνουά της Skoda, έδωσαν οι Υπεύθυνοι των Ακαδημιών αλλά και οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές που με το πείσμα και την τρέλα τους για το ποδόσφαιρο ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες προσπάθησαν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην… λειψή διεξαγωγή του 6ου Πρωτοχρονιάτικου τουρνουά Ακαδημιών της Skoda Ξάνθη που σημαδεύτηκε από έντονη χιονόπτωση και από “άσπρο φόντο”.

Απο το πρωί της Δευτέρας όταν και η χιονόπτωση είχε σταματήσει  οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας της Skoda Ξάνθη μαζί με υπαλλήλους της ομάδας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να καθαριστούν τα γήπεδα από τα χιόνια, κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατό για τα πρωινά ματς και έτσι πέρα από αυτές που δεν μπόρεσαν να μεταβούν στα Πηγάδια από τις γειτονικές πόλεις αποχώρησαν, χωρίς όμως κάποια δόση πικρίας καθώς με τον καιρό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς.

Πάντως προς τιμήν τους οι ιθύνοντες της Skoda Ξάνθη συνέχισαν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να μετατρέψουν κατάλληλα έστω κάποια γήπεδα για να συνεχιστεί έστω και με αυτές που απέμειναν σεβόμενη τις ομάδες που συμμετείχαν και ενστερνιζόμενη την θέληση των νεαρών αθλητών για ποδόσφαιρο. Εν τέλει κατάφεραν τρία γήπεδα του αθλητικού κέντρου να καθαριστούν σε μεγάλο βαθμό και να μπορούν να γίνουν παιχνίδια έστω και μεταξύ των πέντε ομάδων που απέμειναν στο Αθλητικό Κέντρο, τις Ακαδημίες των Ατρόμητου Πτολεμαΐδας,την ΑΕ Φαλήρου, τον Άρη Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΔ και φυσικά τα τμήματα της Skoda Ξάνθη.

Αμέσως μετά το πέρας των αγώνων αποχώρησε η ομάδα της Πτολεμαΐδας που πήρε και τα σχετικά βραβεία, με τους ανθρώπους να συγχαίρουν τους ιθύνοντες της Ξανθιώτικης ομάδας για την προσπάθεια που κατέβαλαν παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Πάντως η ομάδα της Ξάνθης θέλοντας να “γλυκάνει” τις τρείς ομάδες που θα παραμείνουν στην Ξάνθη και την Τρίτη, θα συνεχίσει έστω και άτυπα τους αγώνες με τα τμήματα Κ11, Κ13 και Κ15 των Skoda Ξάνθη, Άρη Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΔ και ΑΕ Φαλήρου με σκ0πό το μεσημέρι της Τρίτης όταν και θα αποχωρήσει και ο τελευταίος απο το Αθλητικό Κέντρο της  Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια οι μνήμες των μικρών ποδοσφαιριστών να είναι απο τους πολλούς αγώνες που έδωσαν και την ωραία ατμόσφαιρα και όχι απο ένα τουρνουά που έληξε άδοξα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Ξάνθης ευχαρίστησε όσους μετείχαν στην διοργάνωση κάνοντας και ευχή στις επόμενες διοργανώσεις ο καιρός να είναι αρωγός και όχι απέναντι στις προσπάθεες. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Συλλόγους και τις ομάδες τους που δήλωσαν συμμετοχή και ευελπιστεί στις επόμενες διοργανώσεις της, οι καιρικές συνθήκες να αποτελέσουν αρωγό της προσπάθειας, όπως έχει συμβεί και σε όλα τα προηγούμενα Τουρνουά στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων.”

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ