«Δείχνει ακατόρθωτη η σωτηρία αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε», λέει ο αρχηγός του Πανθρακικού Αντώνης Λαδάκης

θα ήθελα να ευχηθώ υγεία για εμένα και την οικογένειά μου και φυσικά για όλον τον κόσμο, τα άλλα περιττά, καθώς επίσης αναφορικά με την ομάδα του Πανθρακικού να μπορέσουμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο, όπως έχω ξαναπεί και μοιάζει αυτήν την στιγμή, που είναι η σωτηρία της ομάδας».

Με τα λόγια αυτά έκλεισε τις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο αρχηγός του Πανθρακικού Αντώνης Λαδάκης, μετά την βαριά ήττα της ομάδας του στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 4-0, σε έναν αγώνα που ο καβαλιώτης άσσος γνώρισε για ακόμα μια φορά την αποθέωση από τους φίλους του Αστέρα.

«Εγώ πάντα όποτε έρχομαι στην Τρίπολη εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω για την θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξε μετά από τόσα χρόνια που λείπω από την ομάδα της Τρίπολης, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, να έχουν την υγειά τους και να δουν τον Αστέρα όπως επιθυμούν».

Σε σχέση με τον αγώνα ανέφερε: «Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είπαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που δουλεύαμε για αυτόν τον αγώνα, παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών, δώσαμε το δικαίωμα στον Αστέρα που είναι μια πολύ καλή ομάδα να κάνει το παιχνίδι της και τελικά να κερδίσει με αυτό το 4-0».

Ακόμα πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο το πρώτο γκολ. Και πιο πριν δεν ήμασταν καλοί στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Αστέρα μας έκανε φάσεις, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Μπήκε ένα γκολ από ένα λάθος αλλά θα μπορούσαμε και πιο πριν να το έχουμε φάει».

όσο για το αν θα άλλαζε κάτι, αν γύρναγε τον χρόνο πίσω; «Όχι, τι να αλλάξω; Θα έπρεπε να είμαστε πιο αγωνιστικοί. Θέλει αγωνιστικότητα, προσπάθεια και συγκέντρωση. Αν δεν τα έχεις αυτά, δεν μπορείς να ζητάς τίποτα. Εμείς δεν τα είχαμε και μοιραία ήρθε αυτό το βαρύ σκορ».