Αυτός είναι ο Βραζιλιάνος που θα δοκιμάσει το απόγευμα ο Μουστακίδης για αντικαταστάτη του Σούλιαγιτς

Ο Βραζιλιάνος Άλαν Καρντόσο ντε Καρβάλιο είναι ο παίκτης που με άκρα μυστικότητα φέρνει η διοίκηση Γεωργιάδη στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Σάκη Μουστακίδη και ενδεχομένως να αποκτηθεί.

Σε αντίθεση με τις περιπτώσεις του Σούλιαγιτς που αποδείχθηκε στην συνέχεια ότι είχε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά και του Μιγιαήλοβιτς. ο Καρντόσο αποφασίστηκε να μην υπογράψει συμβόλαιο πριν έρθει στην Αλεξανδρούπολη αλλά πρώτα να δοκιμαστεί και να το πράξει εφόσον ικανοποιήσει τον τεχνικό του Εθνικού.

cardoso2Ο Καρντόσο είναι 26 ετών (γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1990) και έχει ύψος 1.93 μέτρα. Αυτήν την στιγμή ανήκει σε ομάδα του Λιβάνου, αλλά δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδια μέχρι στιγμής και αυτό είναι που ανησυχεί τους ανθρώπους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Πέρυσι πάντως έπαιξε στο αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του Ισραήλ, όπου μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Πιο πριν είχε παραστάσεις από το βραζιάνικο πρωταθλημα, όπου έχει και διακρίσεις με την Πουλίστα και την Σάο Πάολο.

Κάποιοι λένε πάντως ότι αυτό το plan b είναι μια κίνηση για να ασκηθεί πίεση στον Γιορντάνοφ και να επισπευθεί η απάντησή του, καθώς αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Εφόσον πάντως ο Βραζιλιάνος ικανοποιήσει τον Μουστακίδη με τις επιδόσεις του και δεδομένης της καθυστέρησης που παρατηρείται στην απάντηση του Γιορντάνοφ, θα αποκτηθεί και θα κάνει ντεμπούτο με τον Άρη την μεθεπόμενη Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.