Το συγκινητικό “αντίο” στον… στρατιώτη Γκοχούρι από τον Ντρογκμπά αλλά και πλήθος κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δυστυχώς αποτέλεσε μια από τις πιο σημαντικές ειδήσεις των τελευταίων ημερών, με την είδηση και κυρίων τον τρόπο που ήρθε(Θυμηθείτε ΕΔΩ) να έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με την είδηση του αδόκητου χαμού του πρώην ποδοσφαιριστή της Skoda Ξάνθη Στίβ Γκοχούρι να έχει προκαλέσει θλίψη σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, και ειδικότερα στους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού.

gohouriΈτσι μετά τον Γιάγια Τουρέ(Θυμηθείτε ΕΔΩ) “αποχαιρέτησαν” τον Γκοχουρί και άλλες  σπουδαίες μορφές του Ιβοριανού ποδοσφαίρου, και όχι μόνο καθώς τόσο το facebook όσο και το twitter έχουν κατακλυστεί απο μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του Γκοχουρί, αλλά και το ξέσπασμα αρκετών πρώην συμπαικτών του σε Γκλάντμπαχ και Γουίγκαν, οι οποίες πέρα απο την τυπική ανακοίνωση συλλυπητηρίων, θυμηθείτε την ανακοίνωση της Skoda Ξάνθη ΕΔΩ,  προχώρησαν και σε μια πρωτότυπη κίνηση ζητώντας απο παίκτες της ομάδας που ήταν συμπαίκτες με τον Γκοχουρί να θυμηθούν  μια χαρακτηριστική στιγμή. Ενώ ξεχωριστή στιγμή όταν οι φίλοι της Γουίγκαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φλίτγουντ φώναζαν εν χορών το όνομα του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή τους.

post drogbaΕνώ δεν ήταν λίγοι οι πρώην συμπαίκτες του και όχι μόνο, γνωστοί και άγνωστοι που έσπευσαν να εκφράσουν την θλίψη τους για την σοκαριστική είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου. Χαρακτηριστικό και το συγκινητικό αντίο του συμπατριώτη και ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που έχει αναδείξει το ποδόσφαιρο της Ακτής Ελεφαντοστού ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, που έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό “Έχω μείνει άφωνος απο την είδηση του χαμού του Στίβ, όλοι στην Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού έχουμε παγώσει απο την σοκαριστική είδηση, έχασα έναν απο τους πιο πιστούς μου στρατιώτες, τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.

gervinioΙδιαίτερα συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του πρώην συμπαίκτη του στην Γουίγκαν Τσαρλς Ν’Ζογκμπιά που ανέφερε “δεν έχασα έναν φίλο αλλά τον αδερφό μου”, ενώ από την πλευρά του την θλίψη του εξέφρασε και ο σούπερ στάρ των Ιβοριανών και επιθετικός της Ρόμα Ζερβίνιο. Πέρα από τις πρώην ομάδες τους ανακοίνωση εξέδωσαν και η Σάλκε, και οι φίλοι της Μπάγερν αλλά και πλήθος ομάδων τόσο σε Γερμανία και Αγγλία, αλλά και σε Αυστρία, Ιταλία πιο χαρακτηριστική αυτή της Μπολόνια, αλλά και ομάδων της ομοσπονδίας και των φίλων της Εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού. Ενώ απο τα πιο χαρακτηριστικά ποσταρίσματα είναι αυτό του ξαδέρφου του που έγραψε “Αντίο στον αδερφό μου  Στίβ, που έκανε υπερήφανο τον πατέρα του και έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο το επίθετο Γκοχούρι με το πάθος και την αγωνιστικότητα σου. Αναπαύσου εν ειρήνη”