Ο mvp του Πανθρακικού στην Τρίπολη Γιώργος Αθανασιάδης για την «τεσσάρα» από τον Αστέρα

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε στην κάμερα της Nova ο Γιώργος Αθανασιάδης που μάζεψε τέσσερις φορές την μπάλα από τα δίχτυα του στην Τρίπολη, αλλά παρόλα αυτά ήταν ίσως ο κορυφαίος της αναμέτρησης με την οποία έκανε ποδαρικό για το 2016 ο Πανθρακικός, καθώς αποσόβησε αρκετά τέρματα για να έρθει ένα πιο βαρύ από το 4-0 σκορ.

«Δεν παίζουμε μόνο εμείς, παίζει και ο αντίπαλος. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε κάποιους χώρους, δεν τα καταφέραμε και ήρθε η ήττα. Ξέραν ότι παίζουμε στην κόντρα, μας περίμεναν πίσω και για αυτό χάσαμε. Εφόσον μας κλείσαν και δεχτήκαμε γκολ γρήγορα, έπρεπε να ανοιχτούμε, ρισκάραμε, αλλά δεν μας βγήκε και δεχτήκαμε κι άλλα γκολ».

Ο Γιώργος Αθανασιάδης απέδωσε σε αυτό το γεγονός ότι κρίθηκε το παιχνίδι αλλά πρόσθεσε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έκαναν πολλά λάθη. Όσο για το τι κρατάει από αυτό το ματς και τι μέλει γενέσθαι για την συνέχεια; «Εφόσον χάσαμε, δεν έχω να κρατήσω τίποτα. Η ομάδα είναι στο όριο και κάτω από αυτό, πλέον παίζουμε δεύτερο γύρο, είναι δύσκολα τα πράγματα, οφείλουμε να παλεύουμε για κάθε τρεις βαθμούς γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να σωθείς».