Απέρριψε πρόταση από την Ισπανία ο Ίγκορ

Η Κάντιθ από την Γ’ Εθνική Ισπανίας (Segunda B) ενδιαφέρθηκε για τον Ίγκορ προ μηνός, συνεχίζει να ενδιαφέρεται αλλά οι απαιτήσεις του Βραζιλιάνου φορ του Πανθρακικού, αλλά και η απαγόρευση μεταγραφών από  τους Κομοτηναίους κατέστησαν αδύνατη τη μετακόμισή του στην Ανδαλουσία.

Τα ισπανικά ΜΜΕ είχαν φέρει στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον της Κάντιθ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό του Πανθρακικού, Ίγκορ ντε Σόουζα, στις 11 Δεκεμβρίου (Δείτε εδώ το τότε ρεπορτάζ του ThrakiSportS).

Η έγκυρη ιστοσελίδα της χώρας, Cadena Ser, επανέφερε το θέμα και υποστηρίζει πως η μετακόμιση του Ίγκορ από την Κομοτηνή στην Ανδαλουσία “σκόνταψε” στις οικονομικές απαιτήσεις του ιδίου.

“Η Κάντιθ κυνήγησε την περίπτωση του Ίγκορ Σόουζα, 36χρονου επιθετικού του Πανθρακικού. Ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε ο Κλαούντιο, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του επιθετικού φρέναραν την επιχείρηση, καθώς επίσης και το γεγονός ότι έπρεπε να λύσει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Ίγκορ έχει καλό όνομα στην Ιβηρική Χερσόνησο από το πέρασμά του σεΜπράγκα, Σετούμπαλ, Ποντεβέδρα, Χιρόνα, Λεβάντε, Τενερίφη και Σαλαμάνκα και δεν αποκλείεται νέα κρούση και από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.