Σε “Κλεάνθης Βικελίδης” και “Nick Galis Hall” ο … μπασκετμπολίστας Γιάννης Φυσέκης (+photo)

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη και νυν μπασκετμπολίστας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με την ευκαιρία των εορτών βρέθηκε στον Τρίλοφο στην Θεσσαλονίκη να δει την οικογένειά του και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό, αλλά και τον μπασκετικό Άρη.

Ο Φυσέκης την Τετάρτη 30/12 βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από καιρό (από τον Σεπτέμβριο επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη να ολοκληρώσει το διδακτορικό του) για τον φιλικό αγώνα του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα για ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη, ενώ μετά το τέλος βρέθηκε στα αποδυτήρια και συνάντησε για λίγο τους πρώην συμπαίκτες του με τους οποίου έκανε ολοκληρη  την προετοιμασία του καλοκαιριού πριν πάρει την απόφαση της απόσυρσής του από το ποδόσφαιρο.

Το Σάββατο δεύτερη μέρα Πρωτοχρονιάς, βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο ή “Nick Galis Hall” πλεον σαν “συνάδερφος” μπασκετμπολίστας για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Άρη με το Ρέθυμνο μαζί με τους φίλους του από την Θεσσαλονίκη .

Για την ιστορία στον αγώνα ο Άρης νίκησε εύκολα με 72-60 και ανέβηκε προσωρινά τρίτος με 9 νίκες και 3 ήττες, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Basket League, είχαμε Τρίκαλα-Λαύριο 81-77 , Κηφισιά-Κολοσσός 77-69  και Καβάλα-Αρκαδικός 85-74 στην 2η μόλις νίκη για την ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή θα γίνουν οι αγώνες Κόροιβος Αμαλιάδας-ΠΑΟΚ στην μάχη πατέρα και γιου Μαρκόπουλου, Ολυμπιακός- Απόλλων Πατρών και το μεγάλο ντερμπι της αγωνιστικής ΑΕΚ-Παναθηναικός.

Στην βαθμολογία προηγείται ο Παναθηναικός με ρεκόρ 11-0, ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 10-1, η ΑΕΚ με 9-2, ο Άρης με 9-3 κτλ…