Σοκ! Νεκρός στα παγωμένα νερά του Ρήνου βρέθηκε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Στηβ Γκοχούρι

Μια θλιβερή είδηση που αφορά έναν πρώην παίκτη της Ξάνθης κάνει τον γύρο του κόσμου, στην αυγή του 2015. Ο Στιβ Γκοχούρι, που πριν δύο χρόνια είχε φορέσει και την φανέλα της Ξάνθης, βρέθηκε νεκρός.

Ο 34χρονος Ιβοριανός αγωνιζόταν στην Ροτ-Βάις Έρφουρτ, όμως τις τελευταίες τρεις εβδομάδες αγνοοούνταν. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Hamburger Morgenpost, οι συγγενείς του είχαν ενημερώσει την αστυνομία ότι ο Γκοχούρι δεν μπορούσε να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση και είχε πέσει σε κατάθλιψη.

Τελικά, το τελευταίο επεισόδιο στην τραγωδία παίχτηκε την δεύτερη ημέρα του 2016, καθώς η αστυνομία βρήκε το πτώμα του Στιβ Γκοχουρι στα παγωμένα νερά του Ρήνου. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει, αλλά εκτιμάται ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, πριν βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στα παγωμένα νερά του ποταμιού.

Ο Γκοχουρι είχε ανακοινωθεί με πολύ επαινετικά σχόλια και είχε γίνει δεκτός ως… μεσσίας όταν ήρθε στην Ξάνθη, το καλοκαίρι του 2013. Συμμετείχε στις ευρωπαϊκές αποστολές της ομάδας και είχε προκαλέσει ντελίριο στους φίλους της ομάδας με τις δηλώσεις του, όταν και υποστήριζε ότι θα φέρει στην Ξάνθη τον κολλητό του φίλο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην Γαλατάσαράι.

Μάλιστα, στον διεθνή τύπο είχαν υπάρξει και… καταγγελίες για την στενή σχέση του με τον Ντρογκμπά. Τελικά με τα νυχτοπερπατήματά του προκάλεσε τέτοια αναστάτωση στην ομάδα της Ξάνθης, που το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει από τον σύλλογο σχεδόν τρεις μήνες μετά τον ερχομό του. Θυμηθείτε παλιά άρθρα και αναρτήσεις του ThrakiSportS για τον Στιβ Γκοχούρι με ένα κλικ ΕΔΩ