LIVE από την Τρίπολη: Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός 4-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανθρακικό για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και του 2016 για το πρωτάθλημα της Super League. Το ThrakiSportS βρίσκεται στο “Θ. Κολοκοτρώνης” και θα σας μεταδώσει όλες τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης…

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη στο παιχνίδι Aστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός – για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 14:30 Ποδαρικό στο 2016 κάνει ο Πανθρακικός, καθώς αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της Super League για τη νέα χρονιά. Πρεμιέρα για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και κάθε αγώνας πλέον για τον Πανθρακικό είναι τελικός στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Κομοτηνής να ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (απέχει πέντε βαθμούς) για να σωθεί και να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Super League και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ώρα 14:33 Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση  Αστέρα Τρίπολης – Πανθρακικός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ τώρα που έχει πολλαπλό τζακ ποτ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:35  Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρουν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:38  Επίσης να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού τον ραδιοφωνικό σταθμό «Hit FM» με την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά και απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης κάθε Σάββατο καθώς και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφόρησε σήμερα όπως και κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο.

Ώρα 14:41 Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Μπαντής, Χαμντάνι, Γκϊάν, Λούι, Φούντας, Φερνάντε, Λανθαρότε, Ζησόπουλος, Γιάννου.

Ώρα 14:44 Η Ενδεκάδα του Πανθρακικού: Ποτουρίδης, Λαδάκης, Αθανασιάδης, Σερφά, Μεχία, Χαβίτο, Μάρτινς, Χασομέρης, Μελίσσης, Ντιγκινί, Παπαγεωργίου.

Ώρα 14:46 Στον πάγκο του Αστέρα βρίσκονται οι Θεοδωρόπουλος, Δημούτσος, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Αλόκο, Τσοκάνης, Ντουντού, ενώ στον πάγκο του Πανθρακικού οι Πασχαλάκης, Χρήστου, Μπουγαϊδης, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Ιγκορ, Βάλτερ.

Ώρα 14:49 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Δημήτριος Καραντώνης από το Σύνδεσμο Ημαθείας, με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο από το Σύνδεσμο Ημαθείας και τον Αντώνιο Πυλαρινό από το Σύνδεσμο Ζακύνθου, ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Γεώργιος Φουκάκης από το Σύνδεσμο Ηρακλείου.

Ώρα 14:52 Πολύ κακή η παρουσία του Πανθρακικού στην Τρίπολη, καθώς σε έξι αναμετρήσεις η ομάδα της Κομοτηνής μετράει πέντε ήττες και μία ισοπαλία.

Ώρα 14:55 Αντίθετα ο Πανθρακικός τρέχει ένα πολύ καλό σερί τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, καθώς μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες.

Ώρα 14:58 Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Σε λίγο θα έχουμε την πρώτη σέντρα για το 2016. Θυμίζουμε ότι η μετάδοση αυτού του αγώνα είναι προσφορά του πρακτορείου ΟΠΑΠ Παντούλη, του ξενοδοχείου Pilion Terra, του ραδιοφωνικού σταθμού Hit FM και της εφημερίδας Θρακική Αγορά”

1′ Έναρξη του αγώνα

1′ Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι με το ξεκίνημα για τον Αστέρα. Ο Φερνάντες σούταρε από πλάγια θέση δεξιά, όμως ο Αθανασιάδης απέκρουσε σε κόρνερ.

8′ Πρώτη επικίνδυνη στιγμή για τον Πανθρακικό από λάθος της άμυνας του Αστέρα. Συγκεκριμένα ο Γκοϊάν γύρισε στον Μπαντή ο Ντιγκινί προσπάθησε να κλέψει καθώς η πάσα του Ρουμάνου παίκτη του Αστέρα δεν ήταν καλή και ο Μπαντής έδιωξε προ του παίκτη του Πανθρακικού πριν γίνει αυτός επικίνδυνος.

13′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λανθαρότε, η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη.

15′ Σουτ του Φερνάντες, αποκρούει ο Αθανασιάδης.

22′ Διακοπή στο παιχνίδι, λόγω τραυματισμού του Παντελιάδη.

27′ Σέντρα του Χαβίτο από τα δεξιά, η μπάλα φτάνει στο Χασομέρη που στρώνει στον Μάρτινς, όμως το σουτ του τελευταίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής περνάει άουτ.

28′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Φούντας σούταρε από μακριά, ο Αθανασιάδης απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στο Λούι, μπήκε από τα δεξιά, πλάσαρε τον Αθανασιάδη που είχε βγει, όμως ο Σερφά έσωσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή με το κεφάλι.

30′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Λανθαρότε γύρισε τη μπάλα, ο Φούντας άφησε έξυπνα για τον Γιάννου που σούταρε, όμως ο Αθανασιάδης έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.

37′ Τακουνάκι του Χαμντανί στο Λούι, ο οποίος θα σουτάρει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

41′ Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αστέρας ανοίγει το σκορ. Ο Γιάννου έκλεψε την μπάλα, βγήκε μόνος απέναντι από τον Αθανασιάδη και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού ανοίγει το σκορ. Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός 1-0.

45′ Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων.

45+1′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Καλύτερος ο Αστέρας Τρίπολης, προηγείται του Πανθρακικού, που θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ στο δεύτερο ημίχρονο αν δεν θέλει να ηττηθεί. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός 1-0.

Ωρα 15:51 Την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικος θυμίζουμε ότι σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ τώρα που έχει πολλαπλό τζακ ποτ που κληρώνει αύριο αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:54 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρουν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:57 Επίσης να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού τον ραδιοφωνικό σταθμό «Hit FM» με την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά και απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης (τώρα βρίσκονται και αυτοί στο ημίχρονο) καθώς και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Βάλτερ περνάει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Χαβίτο.

55′ Ωραία συνεργασία του Μάρτινς με τον Μεχία, όμως τελευταία στιγμή θα μπει ανάμεσα τους και θα κόψει ο Γκοϊάν, πριν γίνει ο Πανθρακικός απειλητικός.

57′ δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Ίγκορ στη θέση του Χασομέρη.

59′ Ο Λούι δίνει στον Φερνάντες ο οποίος σούταρε και απόκρουσε εύκολα ο Αθανασιάδης, ενώ ο Γιάννου περίμενε μόνος του.

60′ Ωραία ενέργεια του Λανθαρότε, διώχνει με τα πόδια ο Αθανασιάδης σε κόρνερ.

61′ Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Λανθαρότε, ο Γκοϊάν πήδηξε ψηλότερα και έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

63′ Ωραία πάσα του Λανθαρότε στον Γιάννου, ο οποίος σούταρε, όμως ο Αθανασιάδης έδιωξε και πάλι.

63′ Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αστέρας μετουσιώνει σε γκολ αυτό το πεντάλεπτο πίεσης που είχε. Ο Παντελιάδης έκανε ένα σουτ που πήγαινε άουτ, όμως ο Γκοϊάν με τακουνάκι άλλαξε πορεία στην μπάλα, η οποία κατέληξε στον Ιγκλέσιας, που μόνος δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της Τρίπολης. Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός 2-0

67′ Τελευταία αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Μουδούρογλου παίρνει τη θέση του Λαδάκη, ο οποίος αποθεώνεται ενώ κατευθύνεται στον πάγκο του Πανθρακικού.

69′ Πρώτη αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δημούτσος περνάει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Φερνάντες.

70′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι. για τον Φούντα.

74′ Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιάννου πετυχαίνει το δεύτερο δικό του τέρμα για σήμερα και δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αστέρα. Ο Φούντας με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Γιάννου, που έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού και με σουτ στο δεξί παραθυράκι του Αθανασιάδη έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός 3-0.

75′ Ο Φούντας βγήκε μόνος απέναντι από τον Αθανασιάδη, όμως ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού έδιωξε με τα πόδια.

77′ Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης. Εφιαλτικό απόγευμα για τον Πανθρακικό. Ο Φούντας με απίστευτο δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Αθανασιάδη. Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός 4-0.

78′ Ο Τσοκάνης περνάει στη θέση του Λανθαρότε.

80′ Τελευταία αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Παπαδόπουλος στη θέση του Γιάννου.

81′ Σουτ του Μάρτινς, μπλοκάρει εύκολα ο Μπαντής.

84′ Σουτ του Δημούτσου έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα άουτ.

85′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό για να πετύχει το γκολ της τιμής. Ο Μουδούρογλου βρήκε με κεφαλιά τον Ίγκορ, ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μπαντή, όμως καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα του Αστέρα να διώξει το πλασέ του παίκτη του Πανθρακικού.

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+3′ Λήξη του αγώνα στην Τρίπολη. Δίκαιη ήττα για τον Πανθρακικό, ο οποίος δεν απείλησε καθόλου τον Αστέρα, ο οποίος ήταν καταιγιστικός από το 57′ ως το 77′ και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Κομοτηνής. Ο Πανθρακικός περιμένει πλέον τις αναμετρήσεις του Ατρόμητου που αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και του Παναιτωλικού, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι οι ομάδες που έχουν 16 βαθμούς και που τις χωρίζουν πέντε βαθμοί με την ομάδα της Κομοτηνής που περέμεινε στους 11. Τελικό αποτέλεσμα: Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός 4-0.

Την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός θυμίζουμε ότι σας προσέφεραν το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή,  ο ραδιοφωνικός σταθμός «Hit FM», η εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» και το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra” στην πανέμορφη Πορταριά. Μείνετε στο ThrakiSportS για αναλυτικό ρεπορτάζ…

diafimisi-hitfm.diafimisi-thrakikiagoradiafimisi-pantoulisdiafimisi-pilionterra