Στο 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων “Πέτρος Καπαγέρωφ” η Νικολαΐδου από Κομοτηνή

    Στο 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων, “Πέτρος Καπαγέρωφ”, κλήθηκε η Χρυσάνθη Νικολαΐδου αθλήτρια του ΓΑΣ Κομοτηνής.

    Γεννημένη το 2001, η νεαρή αθλήτρια κλήθηκε από τους ομοσπονδιακούς προπονητές στο Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου στον Κολινδρό Πιερίας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση, μιας και αποτελεί το επίσημο Τουρνουά προεπιλογής που διοργανώνει η ΕΟΚ και συμμετέχουν κορασίδες γεννημένες το 2001, ή και αργότερα.

    Η νεαρή αθλήτρια συμμετέχει στην “Αφροδίτη” με προπονήτρια την Κατρα Ζωζου, ενώ οι προπονήσεις και οι αγώνες των συνολικά 4 ομάδων (Ήρα, Αθηνά, Αφροδίτη, Εστία) που συμμετέχουν στο Τουρνουά ξεκινούν στις 4 Ιανουαρίου.

    Άξιο αναφοράς το γεγονός πως η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιείται αμέσως μετά 32ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ», στο οποίο μάλιστα διακρίθηκε ο Βαλάντης Κουρτίδης από την Ασπίδα Ξάνθης, που κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Β’ ομάδας Επίλεκτων. Πέρα από τον Κουρτίδη είχαμε και δεύτερη Θρακιώτικη παρουσία με τον Στέλιο Χριστοδούλη της Φιλία Ορεστιάδας, με τον άσσο της Εβρίτικη ομάδας να αγωνίζεται σε τρία παιχνίδια οπού σημείωσε 3 πόντους με ένα τρίποντο στην πρεμιέρα με την ΕΣΚΑΝΑ.